Szampony do włosów

L'biotica Biovax Szampon intensywnie regenerujący do włosów słabych i wypadających

Biovax Włosy Słabe i Wypadające Szampon 200ml
Biovax Aloe Vera Szampon do włosów Słabych i Wypadających 200 ml
e-ZikoApteka.pl
BIOVAX Intensywnie regenerujący szampon do włosów słabych i wypadających, 200 ml

• 23 maja 2021 o 12:47
    Strzał w 10 :)
    Na produkt skusiłam się w drogerii Natura. Używałam już kilku produktów tej marki i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Uważam iż ten produkt to strzał w 10. Bardzo dobrze oczyszcza skóre głowy, włosy po użyciu są piękne i odżywione. Przy dłuższym stosowaniu kosmetyku widać jak pojawiają się nowe baby hair na naszej głowie. Szampon jak najbardziej spełnia swoje zadanie. Produkt ma bardzo przyjemny zapach, co umila naszą codzienną pielęgnacje włosów. Polecam bardzo serdecznie :)
    Drogeria Natura
  • 21 maja 2020 o 16:13
    Bez rewelacji
    Szampon Biovax do włosów słabych i wypadających, kupiłam właśnie ze względu na wypadanie włosów. Postanowiłam trochę odżywić swoje włosy i zachęcona reklamami skusiłam się na produkt. Niestety szampon, jak zapowiadano, wcale intensywnie nie regeneruje włosów. Produkt ten to zaledwie kolejny zwykły szampon do mycia włosów, po którego stosowaniu nie zauważyłam ani efektu mocniejszych i zdrowych włosów, ani mniejszej skłonności do wypadania czy nawilżenia. Plusem jest brak SLS, parafiny i parabenów. Opakowanie jest małe, szampon średnio wydajny, wprawdzie ładnie pachnie, jednak plącze włosy, a odżywka z tej samej serii, nie jest w stanie pomóc w ich rozczesywaniu. Kolejny, tylko myjący włosy szampon.
    Zalety:
    • brak SLS, parafiny i parabenów w składzie
    Wady:
    • nie zmniejsza wypadania włosów
    • plącze włosy
    • brak zapowiadanego efektu nawilżenia
  • 5 maja 2019 o 15:06
    Jestem zadowolona
    W moim przypadku szampon się sprawdził, już po 2 umyciach włosy wypadały mniej, po skończeniu pierwszego opakowania widać efekty. O wiele mniej włosów wypada, rosną szybciej i mnóstwo nowych, małych włosków zaczyna rosnąć :) Szampon również dobrze myje i oczyszcza włosy, jednak nie obejdzie się bez użycia odżywki zwłaszcza przy długich włosach aby z rozczesaniem nie było kłopotu. Dla mnie jednak to nie problemem, ponieważ odżywki używam zawsze, w przypadku tego szamponu u mnie sprawdza się ekspresowa odżywka bez spłukiwania z L'OREAL Magiczna Moc Olejków - dwufazowy eliksir.
  • 2 marca 2019 o 23:00
    W porządku
    Szampon nie zawiera w składzie parabenów, silikonów,parafiny ani SLS/SLES. Dobrze się pieni i myje włosy. Co do obietnic producenta - włosy są lekkie i z naturalnym połyskiem, co do wypadania ciężko mi stwierdzić, gubię sierść raczej w umiarkowanych ilościach, tak więc nie potrzebowałam super wzmocnienia. Generalnie na plus. Z minusów - do najtańszych nie należy i nie jest dostępny w pierwszym lepszym sklepie.
  • 10 października 2018 o 20:14
    Biovax
    Używa od:próbka
    Kupiłam ten szampon,ponieważ skusiła mnie reklama.Mam słabe włosy które strasznie wypadają liczyłam ,że ten szampon mi pomoże a tylko pogorszył sytuację.Słabo się pieni praktycznie wcale,włosy są matowe i poplątane nie mogłam ich rozczesać po myciu na głowie zrobił mi się jeden wielki kołtun :( nie polecam
    Wady:
    • nie pieni się
    • włosy są po nim matowe
    • plącze strasznie włosy