Olejki myjące dla dzieci

Mediderm Baby, Olejek do kąpieli dla niemowląt

Ka_tax
    5 stycznia 2024 o 22:42
    Najlepszy do wrażliwej skóry
    Długo zmagaliśmy się z suchą skórą u naszego dziecka, dopiero ten olejek pomógł zwalczyć nasz problem. Mimo tego, że opakowanie nie jest za duże efekty było widać natychmiastowo. Skóra stała się nawilżona, suche zmiany zniknęły, na dodatek świetnie pielęgnuje wrażliwą skórę dziecka. Według mnie jest to bardzo niedoceniony produkt, różne inne droższe specyfiki nie robiły u mas nic lub zaostrzały problem, a ten w moment poradził sobie z suchością i podrażnieniami. Używamy go od ponad roku na zmianę z innym łagodnym płynem. Szkoda, że nie ma wersji z większym opakowaniem, ale to i tak wystarcza na całkiem długo.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Szybkość w działaniu
    • Delikatność
    • Idealny do wrażliwej skóry
    Wady:
    • Małe opakowanie
  • 9 stycznia 2022 o 22:29
    Fajny do suchej skóry
    Bardzo fajny olejek do kąpieli. Zima czasami dodawałam córce do kąpieli jak i sobie kiedy zauwazalam suchość skóry u którejś z nas. Bardzo fajnie nawilża skórę na długi czas, nie powoduje podrażnień i alergi. Świetnie sprawdza się do skóry atopowej. Pozostawia fajna ochronną powłokę.
    Zalety:
    • Nie uczula i nie podraznia
    • Łagodzi suchość i świąd skóry
  • 13 sierpnia 2018 o 17:37
    idealny
    super olejek , przydatny przy problemach skórnych, moja wnuczka jak miała odparzenie to kąpaliśmy ją w nim i się nie pogłębiały. Nie uczula, jest wydajny, cena tez ok dostępny w każdej aptece.
  • 11 sierpnia 2018 o 14:57
    Super
    Od narodzin córki używamy ten olejek jest świetny. Nie wywołuje alergii skórnych, jest bezzapachowy, wydajny. dobrze się sprawdza przy odparzeniach teraz w lato córka miała mega odparzenie i nie można było jej myć żadnymi mydłami itp a lekarka powiedziała że tylko w tym ją kąpać i pomogło odparzenie się nie powiększało , wręcz załagodziło.