Wody toaletowe damskie

Guerlain Insolence Woman Woda toaletowa 50ml spray

sigalit
    25 sierpnia 2013 o 17:56
    Może być
    Zachęcona waszymi komentarzami, zdecydowałam się na flaszkę 50 ml i moim kwc ta woda nie zostanie z pewnością, co wcale nie znaczy, że co jakiś czas u mnie nie zagosci. Woda jest przyjemna, podoba mi się ten przypruszony puderkiem fiołek, nie drażni mnie, czuję się w tym zapachu tak, jakbym nie zmyła z siebie całego mydła. Łagodna, mięciutka, i właśnie taka trochę mydlana. Nie jest to woda, która daje po nosie, co oczywiście też bywa zaletą. Ale ja osobiście wolę coś wyraźniejszego. Czy jest zimna? może, ale nie na mojej skórze. Używam tego produktu od: aktualnie Ilość zużytych opakowań: ok. pół flaszki z 50ml
    kozka23
    16 czerwca 2011 o 18:15
    NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!!!!BOSKI!
    najlepszy zapach jaki mialam w zyciu,jest bardzo kobiecy,rozpala zmysly facetow-na pewno:D a przy tyz tez swiezy mmmmmmmmmmm minusem jest cena:/ ale wlasnie planuje zakup:D coz ma sie urodziny;p Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 50ml
  • 13 kwietnia 2011 o 15:05
    kostka lodu nagle przyłożona do nadgarstka
    Wyraźnie czuć fiołki w pudrowej, miękkiej otoczce, jednak o odpowiednich proporcjach, które nie wywołają u użytkowniczki niepożądanych objawów. Piękno zapachu tkwi w niepokojącej, chłodnej nucie czającej się na trzecim planie. To kostka lodu nagle przyłożona do nadgarstka, to krople lodowatej wody na rozgrzanej skórze. Brrrr... Niepokoi i intryguje. Ubolewam nad trwałością zapachu, na mnie do pięciu godzin. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 12 listopada 2010 o 22:11
    zapach z klasą
    Bardzo ładny zapach, z kategorii delikatnych, otulających. Nie drażni mojego nosa i otoczenia też. Mam wrażenie, że nie jest nazbyt trwały, ale to zapewne zależy także od osoby, która go nosi. Zdecydowanie czuję w nim aromat fiołka i pudrowość, która jest szlachetna i nie drażniąca, w przeciwieństwie (jak dla mnie) do pozostałych Insolence. W tamtych puder mnie drażni, drapie w gardle, a w Eau Glacee jest łagodny, wysublimowany, \"gładki\". Zdecydowanie perfumy te nie powinny wywołać bólu głowy, pachną pięknie i w lecie i w zimie, z tym że według mnie w lecie prawdziwie rozkwitają. Można rzeczywiście uznać iż niosą ze sobą pewien chłód, ale nie jest to dystans do otoczenia, a raczej chwila wytchnienia wśród gorącego dnia. Czy kupię trzecią buteleczkę? Kto wie, pokaże to czas:-) Używam tego produktu od: półtorej roku Ilość zużytych opakowań: półtorej buteleczki, obie po 50ml
  • 10 października 2009 o 11:16
    Królowa śniegu
    Moje odczucia zmieniają się wraz z noszeniem perfum.Nosząc Samsarę czułam się jak hiszpańska księżniczka,Shalimar-jak hinduska Rani.Insolence eau glacee to zupełnie inne odczucie.To tak jakbym była królową śniegu.Zapach bardzo zimny,owoce oraz kwiaty zostały zanurzone w krystalicznie czystej lodowatej wodzie..mineralnej-bo czuję jak musują na skórze.Fiołek jest bardzo subtelny,mam wrażenie jakby nieśmiało wychodził spod lodowej pokrywy.Wraz z powiewem zimnego wiatru zapach ożywa,ewoluuje lecz nadal pozostaje chłodny w odczuciu.Nuta pudrowa jest delikatna,niedusząca i pięknie łączy się białym drewnem.W chłodne dni nosić zimny zapach-to dopiero wyzwanie.Flakonik śliczny ,jakby zrobiony z lodu Używam tego produktu od:bicia serca ;) Ilość zużytych opakowań:1