Cienie do powiek

Huda Beauty Warm Brown Obsessions, Eyeshadow Palette Paleta 9 cieni do oczu

backran
    26 grudnia 2020 o 12:55
    Świetna paletka
    Genialna paletka, pełna dobrej jakości matów. Można powiedzieć, że jest to bardziej kolorowa wersja neutralnej palety;). Cienie są mocno napigmentowane i dobrze się blendują. Jedynym, który mi osobiście nie pasuje jest środkowy, złoty cień. Moim zdaniem mógłby zostać zastąpiony kolejnym, może odrobinę chłodniejszym matem.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • rozmiar
    • lusterko
    • mocna pigmentacja
  • 13 marca 2020 o 19:24
    Huda Beauty paletka
    Ciekawa paletka z magnetycznym zamknięciem oraz lusterkiem. W środku 9 cieni. Mój ulubiony cień to ten na środku. Dobrze się je nakłada. Długo się utrzymują i nie osypują się. Na pewno kupię jeszcze pozostałe warianty.
    Zalety:
    • pigmentacja, trwałość
    Wady:
    • nie wszystkie to moje kolory
  • 1 lutego 2020 o 21:22
    Fajna, ale nietrwała
    Piękne kolory, można wyczarować zarówno makijaż dzienny, jak i wieczorowy z niesamowitym błyskiem. Mam jedno duże zastrzeżenie - wg informacji na opakowaniu paleta ma ważność 12 miesięcy, natomiast jeszcze przed ich upływem niektóre cienie (szczególnie te ciemne z lewej strony) zaczynają być suche, nie chcą przyczepiać się do powieki i bardzo się osypują. Pomarańcze i brązy trzymają się lepiej, dlatego jeszcze tej paletki nie wyrzuciłam.
  • 4 stycznia 2020 o 23:55
    Nic jej nie mogę zarzucić
    Paleta, a właściwie paletka ma 8 matowych cieni i jeden błyszczący. Cienie mają mocną pigmentację i są raczej pudrowe. Nie osypują się i ich intensywność trzyma się cały dzień. Bardzo podoba mi się w niej to, że ma bazowy jasny cień i przejściowy w lekkim brązie. Paletka jest w ciepłej tonacji, ale dla mnie to akurat jest to na plus bo wole ciepłe tonacje. Jest tez uniwersalna, tj dla każdego koloru oczu. Wielkość jest idealna na podróże, a ponadto posiada lusterko. Cena trochę wysoka, ale uważam ze małe paletki od Hudy są warte swojej ceny, ponieważ mam 4 inne paletki, ale wiem, że na tym się nie skończy. Naprawdę ją polecam.
    Zalety:
    • pigment
    • łatwe w aplikacji
    • nie osypują się
    • przyjemnie się noszą
  • 6 listopada 2019 o 14:39
    Świetny produkt!
    Świetna kolorystyka, cienie wzajemnie się uzupełniają i mają bardzo dobrą pigmentację. Są bardzo trwałe i się nie osypują. Tą paletką stworzymy zarówno makijaże dzienne, jak i wieczorowe. Za tę cenę - warto zakupić!
    Zalety:
    • jakość i pigmentacja cieni
    • kolorystyka
    • solidna paleta, nadająca się w podróż