Kremy i mleczka do włosów

Kerastase Discipline Keratine Thermique, Smoothing Taming Milk Keratynowe mleczko termiczne

notino.pl
Kerastase Discipline Smoothing Taming Milk termoochronne
Sephora
Kérastase - Discipline Keratine Thermique Creme - 150ml - Dla Kobiet

• 9 lipca 2021 o 13:02
    Cudeńko
    Mleczko wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zamknięte jest w ładnej, praktycznej tubie. Pięknie pachnie, zapach jest dość mocno zbliżony do perfum Liu jo lovely me, czyli radosny, owocowo-kwiatowy. Wszystkie kosmetyki tej marki zaskakują mnie bardzo ładną linią zapachową. Co do działania - ciężko mi powiedzieć czy faktycznie chroni włosy, ponieważ używam jedynie suszarki, prostownica i lokówka lądują w moich rękach raz na rok, na specjalne okazje. Muszę za to przyznać, że produkt pięknie wygładza moje długie włosy skłonne do puszenia. Włosy są bardziej błyszczące, ujarzmione i pięknie pachną :) Jest to wydajne mleczko, co dobrze współgra z dość wygórowaną ceną. Polecam!
    Gugha
    28 maja 2020 o 22:24
    Najlepszy!
    Najlepszy dyscyplinator do włosów jaki miałam w życiu, najlepsza ochrona przed puszeniem się włosów, która trwa do następnego mycia włosów. Zaskoczył mnie drobny deszcz, myślałam że jak wrócę do domu i włosy wyschną, znów będzie to samo - zaczną się puszyć. Byłam naprawdę pod wrażeniem ponieważ zachowały jednak swoją gładkość :-o
    Wady:
    • Ech ta cena :-( ... ale i tak warto!
    kasinaa
    6 maja 2020 o 11:28
    Ansolutnie cudowne
    Świetna cała seria. To moje pierwsze spotkanie z marka Kerastase i od razu zdecydowałam się na ta pomarańczowa serie bo podobno najlepsza. Nie wiem jak spisują się inne ale ta jest zdecydowanie genialna . Mam to mleczko termiczne ,szampon Oraz krem definiujący loki. Krótko: szampon myje świetnie , ochrona termiczna działa genialnie a krem do loków jest genialny. Na dodatek wszystkie w przepięknym zapachu który czyni wszystkie te czynności prawdziwa przyjemnością . A najlepsze i najważniejsze jest tu działanie ! Już po 1 razie widzimy różnice w kondycji włosów a po 4 razie mamy nowe zdrowe włosy! Mam nadIeje ze ten efekt się utrzyma bo jestem w mega szoku. W całym moim włosow życiu nie spotkałam się z takim Zjawiskiem ! Widoczna gołym okiem i nosem poprawa stanu włosów . Moje są rozjaśniane, farbowane, trwalowane ????i w końcu zagościła na nich suchość . Wszystkiego próbowałam ale tylko to trio dało radę na 200% jestem realista i naprawdę nie spodziewałam się takich efektów ! Warte każdej ceny
    Zalety:
    • Same
    • Wygląd włosów po stosowaniu to cud nad Wisła
    Wady:
    • Może cena ale i tak warto wiec niw odejmuje gwiazdek
    • Opakowanie mogłoby miec inna nakrętkę bo z ta walczę mokrymi rękami żeby ja złapać i zakręcić ????
  • 18 kwietnia 2020 o 22:13
    Piękne, lejące włosy
    Moje włosy potrzebowały czegoś dobrego na puszenie się. I tak w moje ręce trafiło to mleczko keratynowe. Stosuję około 4 pompki i rozprowadzam po całej długości mokrych, osuszonych ręcznikiem i rozczesanych włosów, a następnie suszę suszarką. Po wysuszeniu moje włosy są jedwabiście gładkie, dociążone, okiełznane. A kiedy dodatkowo wyprostuję włosy - efekt jest dwa razy lepszy. Mam wtedy takie lejące i przyjemne w dotyku włosy, że ciągle je dotykam. Bardzo fajny produkt i starcza na długo, a zapach - przepiękny.
    • wygodne opakowanie
    • wygładza
    • nadaje blask
    • dociąża włosy
  • 2 kwietnia 2020 o 16:08
    Rewelacyjny
    Dotychczas używałam nektaru termicznego z Kerastase, ale postanowiłam wypróbować czegoś nowego i padło na ten balsam. Jest rewelacyjny, i choć jego „siostrzaną wersję” rowniez uwielbiam, ten na moich włosach wypada jeszcze lepiej, a włosy mam bardzo wymagające. Po licznych rozjaśnianiach i farbowaniach, a także nadużywaniu prostownicy, od kilku miesięcy daję włosom odpocząć, nie farbuję ich, nie prostuję, jedynie modeluję suszarką i właśnie przed suszeniem stosuje niewielka ilość tego balsamu, który chroni strukturę włosa, a przede wszystkim pięknie je wygładza, a mam baardzo puszące się włosy. Dzięki m.in. temu balsamowi (choć także dzieki lepszemu szamponowi i odżywce), łapię się na tym, że non stop dotykam moich włosów, bo w dotyku są jak prosto po wyjściu od fryzjera: końcówki pięknie scalone, wlosy dociążone, ale nie obciążone, gładkie i błyszczące. Do tego obłędny zapach. Polecam gorąco!
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Efekt wygładzenia
    • Scalenie końcówek
    • Efekt dociążenia, nie obciążenia włosów
    • Efekt jak po wyjściu od fryzjera
    • Wydajność produktu
    Wady:
    • Opakowanie mogłoby mieć zamknięcie na „klik”, bo nałożenie produktu na dłoń, a później zabawa w zakręcanie uciekającej nakrętki jest irytujące (mały minusik)