Kremy na noc

The Body Shop Tea Tree, Blemish Fade Night Lotion Antybakteryjny żel na noc [Krem na noc]

Kayloh
    30 kwietnia 2014 o 14:12
    brak zachwytów
    Pani w TBS powiedziała mi, że po uzyciu tego produktu moja skóra będzie nie do poznania... i nie pomyliła się. Wystarczyła jedna noc, żeby na całej mojej twarzy pojawiło się mnóstwo wyprysków. Nie miałam wysuszonej skóry więc byłam zaskoczona taka reakcją. Odstawiłam krem na parę dni i używam go znowu jednak nie zauważyłam nic szczególnego na mojej skórze, co mogłoby być ewentualną zasługą stosowania tego kremu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
    Safu
    16 marca 2014 o 18:14
    Dobry
    Używałam tego kremu dłuższy czas. Jak na tę półkę jest faktycznie dobry - spełnia obietnice producenta. Zaskoczył mnie tym, że naprawdę pomaga w walce z trądzikiem, skóra po nim odżywa i wygląda tak... świeżo. Polecam, choć wiadomo, że krem drogeryjny nie załatwi za nas brudnej roboty :) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 4 - 30ml
    mikia20
    13 marca 2014 o 12:02
    Idealny do tłustych i zapchanych cer
    Cała seria TBS Oil Tree jest stworzona dla mjej cery - tłustej, zapchanej i z okresowymi niespodziankami. Miałam zawsze duży problem z kremami na noc, bo wszystkie mnie zapychały i pogarszały sytuację, więc zostają tylko lekkie lotiony - i ten sprawdził się idealnie. Konsystencja bardzo delikatna, lejąca, szybko się wchłania. Zapach dość intensywny, ale polubiłam go. Działanie - robi dokładnie to, co obiecał producent. Dba o cerę w nocy, łagodzi zmiany zapalne, zmniejsza zaczerwienienia. Rano możemy spojrzeć w lustro bez rozpaczy. Powstrzymuje wydzielanie sebum w nocy (dla mnie to ok, ale myślę że cery mniej tłuste mógłby lekko wysuszać) i rano nie mam tłustej buźki jak to się często zdarza. Dobre opakowanie (kosmetyk w którym nie trzeba grzebać paluchami!), cena dość wysoka, ale uważam że warto. Dość wydajny.
    Lemi88
    10 listopada 2013 o 13:51
    Na mój problem okazał się skuteczny
    Od razu zaznaczę, że powyższy krem stosuję nieregularnie. Tylko w kryzysowych sytuacjach, kiedy wyskoczą mi jakieś niedoskonałości lub pozapychają się pory. Mam cerę mieszaną i płytko unaczynioną. Nigdy nie miałam trądziku, dlatego nie wypowiadam się czy ten żel-krem działa na poważne problemy ze skórą. MÓJ PROBLEM I DZIAŁANIE KREMU: Zmagam się z bardzo zanieczyszczoną i skłonną do wyprysków brodą :( o ile reszta twarzy jest bez zarzutu, to broda jest ciągle atakowana przez "nieprzyjaciół". W tym konkretnym przypadku ten krem stosowany na noc sprawdził się bardzo dobrze. Plusy: +przyśpiesza likwidację pryszczy +działa antybakteryjnie (odkaża) +nie podrażnia +nie wysysza mojej stosunkowo tłustej brody +Pięknie pachnie (trawiasto-ziołowy zapach) + Już po kilkukrotnym zastosowaniu zmniejszyła mi się ilość podskórnych ropnych zakórników na brodzie. Natomiast mój problem ma charakter cykliczny i wraca do mnie jak bumerang :( Nie daję mu pięciu gwiazdek z dwóch powodów: -jako, że nigdy nie miałam cery trądzikowej to nie używałam zbyt wielu kosmetyków z takim przeznaczeniem, więc nie mam dużego porównania -nie zlikwidował mojego problemu całkowicie (jestem realistką i nie wierzę, że sam krem może w 100% uzdrowić skórę) Używam tego produktu od: nieregularnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 30 czerwca 2013 o 14:35
    Już za nim tęsknię
    Właśnie skończyłam pierwsze (i jestem pewna, że nie ostatnie) opakowanie. Stosowałam go codziennie, a mimo tego zaskoczył mnie swoją wydajnością. Opakowanie starczyło mi na ponad 3 miesiące. Ma delikatną, kremową konsystencję - nie nazwałabym go żelem. Bardzo ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza. Po nałożeniu na noc, budziłam się ze skórą w dużo lepszym stanie - była promienna, a wszelkie niedoskonałości i zaczerwienienia rozjaśnione. Minusem może być cena (ok 45 zł), jednak, znając jego działanie, mogę śmiało powiedzieć, że nie będą to zmarnowane pieniądze :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe