Kremy na noc

Ziaja PRO Złuszczanie Krem 5% kwas migdałowy + AHA 50 ml

TeeRee
    11 maja 2024 o 21:19
    Moje must-have
    Krem, który muszę mieć w swojej łazience. Pomaga mi w regularnym złuszczaniu, zapobieganiu wypryskom i przebarwieniom. Regularnie do niego wracam i zużywam już kolejne opakowanie. Lekki, delikatny, żadnych podrażnień, moja twarz wygląda po nim dużo lepiej, świetnie też przyjmują się po nim inne kosmetyki!
    Zalety:
    • skuteczność, lekkość konsystencji, delikatność
    Wady:
    • Wad nie znaleziono :)
    Kaaro11
    9 maja 2023 o 23:01
    Rewelacyjny
    Krem działa reeeeewelacyjnie!!! Stosuje na noc, w seriach 2-3 użycia codziennie potem przerwa tygodniowa. Juz po 2 użyciu zauważylam, że skóra jest bardzo gładka, rozjaśniona i delikatna - jak po profesjonalnym zabiegu w gabinecie kosmetycznym. Jestem posiadaczka cery mieszanej i u mnie nie wywołał żadnych reakcji alergicznych, skóra nie jest podrażniona ani zaczerwieniona. Co chyba najwazniejsze efekt utrzymuje się dłużej, nie tylko po zastosowaniu kremu. Jeśli chodzi o opakowanie, to standardowa tubka - jednak przy efekcie jaki ten krem daje, opakowanie nie ma najmniejszego znaczenia :)
    Zalety:
    • Efekt wygladzonej i rozjasnionej skory
    Wady:
    • Dla mnie nie ma
  • 10 kwietnia 2021 o 22:13
    Bezkonkurencyjny kosmetyk.
    Na ten kosmetyk trafiłam przypadkiem, dobierając go do koszyka na znanym internetowym sklepie do kwoty smart, by przesyłka była darmowa. Jestem zachwycona tym wyborem i na pewno będę go polecać koleżankom i kupię kolejne opakowania! Krem doskonale wygładza twarz, efekty widać dosłownie po jednym użyciu. Wyrównuje koloryt, zwęża pory (do tej pory nie wierzyłam, że w ogóle jakikolwiek krem to potrafi), zmniejsza możliwość wystąpienia różnych wykwitów skórnych. Po użyciu na noc, rano cera jest jasna i gładka. Ale najważniejsze co ten krem wykonał na mojej buzi to fakt, że zlikwidował białe zamknięte zaskórniki, których nie mogłam sie pozbyć latami. Używam go cyklami. 3tygodnie postosuje odstawiam na jakis czas i potem znowu. Zapach jest dość przyjemny, choć jeżeli ktoś mial kiedyś nakładane kwasy na twarz ti od razu go pozna :). Ogolnie rewelacja. Na tę chwilę nie znam lepszego kosmetyku w tak niskiej cenie.
  • 5 kwietnia 2021 o 22:28
    Mocniejszy niż mogłoby się wydawać
    Krem złuszczający kupiłam z myślą o przebarwieniach na ciele różnego pochodzenia. Krem ten nie nadaje się do cery naczynkowej na twarzy ,za to świetnie sprawdza się przy moich ramionach lub plecach na których lubi coś wyskakiwać. Dobrze radzi sobie z szybkim znikaniem krostek. Co do usuwania przebarwień to już trochę gorzej ale trzeba czasu i użycia różnych środków. Według mnie fajnie wygładza skórę. Złuszcza dość intensywnie jak na tak niepozorny krem. Skóra swędzi i schodzi, możliwe że jest to kwestia indywidualna. Szkoda że jest słabo dostępny .
    Eulina
    5 marca 2021 o 11:12
    Moja tłusta cera go uwielbia
    Na krem trafiłam przez przypadek, jak szukałam produktu złuszczającego i przygotowującego cerę do zabiegu kwasowego. Stosowałam go na noc, tydzień przed zabiegiem i tak go polubiłam, że sięgam po niego co jakiś czas w celu podtrzymania efektów jakie daje. Krem działa na moją skórę piorunująco :) Wygładza ją maksymalnie i sprawia, że w dzień zdecydowanie mniej się przetłuszcza. Zmniejsza pory. Mam wrażenie, że delikatnie usuwa przebarwienia. Używany na dzień wymaga zastosowania preparatu z wysokim filtrem. Świetny krem za nieduże pieniądze, a przede wszystkim dający super efekty.
    Zalety:
    • wygładza skórę;
    • kwas delikatnie rozpuszcza martwy naskórek i go złuszcza;
    • zmniejsza widoczność porów;
    • matowi;
    • delikatnie usuwa przebarwienia;

Zobacz także inne Kremy na noc