Wody perfumowane damskie

La Rive Night Impression EDP

• 15 lutego 2015 o 8:40
    Szkoda, że go wycofali
    Naprawdę żałuję, że ten zapach został wycofany. To towarysz mojej młodości, psikałam się w nim w liceum i na studiach - był chyba dość popularny, bo moje koleżanki też nim pachniały. Tani, wyrazisty i dość elegancki, był słodki, wyrazisty i nieco tajemniczy. Dla mnie nieco za mocny na lato, ale używałam go niemal cały rok. Niesamowicie ulotny, jednak za cenę 20 zł, nie spodziewałam się cudów. Ostatnio myślałam o nim i niestety jest już nieosiągalnt, Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 5 października 2014 o 11:23
    Piękny zapach
    Moja mama go miała i czasami jej podkradałam:)) obu nam się ten zapach bardzo podobał, bo był kobiecy, wyrazisty, tajemniczy:)) naprawdę świetna kompozycja. Cena również kusząca. Szkoda, że nie można go już chyba nigdzie dostać, bo nie widziałam go w żadnym sklepie:(( a kupiłabym:)) Pół gwiazdki odejmuję za to, że zapach po kilku godzinach szybko się ulatnia, ale to prawie z każdym zapachem tak jest, więc luz:)) Jakby ktoś wiedział, gdzie go dostać niech do mnie napisze;)) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: niestety tylko 1
  • 19 czerwca 2014 o 20:43
    Średniak
    Zapach na początku mi się bardzo podobał, taki niebanalny. Po jakimś czasie jednak chyba mi się znudził; jest na mojej skórze bardzo nietrwały, po krótkim czasie go nie czuć, muszę wypsikać sporo bym miała pewność że nim pachnę. Nuta zapachowa ogólnie bardzo przyjemna, można stosować bez obaw na dzień, duża butelka 90 ml starczy na długo jeszcze; mam jakieś jeszcze pól do wypsikania. Cena zachęcająca, butelka kupiona w Kauflandzie z aok 20 zł.
  • 24 lutego 2014 o 13:23
    słaby
    Perfumy te miały być imitacją Obsession Night CK...niestety tylko w założeniu "miały"...jestem posiadaczką oryginału a "podróbkę" powąchałam z ciekawości. Niestety różnica jest ogromna. O ile np. Sweet Rose La rive nie różni się bardzo od Amor Amor, tak Night Impression a Calvin Klein to jak porównanie malucha i lamborghini...nie polecam, osoby dobrze znające Kleina wyczują różnicę od pierwszego niuchnięcia. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: test
  • 27 czerwca 2012 o 2:33
    sentyment
    to były moje pierwsze samodzielnie zakupione perfumy :) moją uwagę przykuła ładna krągła buteczeka, w ulubionym (wówczas) kolorze. Pamiętam, że stałam w tej drogerii dobre 20 minut wąchając różne perfumy, jednak co trzeci "niuch" wracając do tego zapachu. Próbowałam przekonać samą siebie, że dla 16-latki to może lepsze by były jakieś lżejsze perfumy... ale nie! zdecydowałam się na ten słodki, dla niektórych przyciężkawy zapach i do dzisiaj takie są moje preferencje zapachowe :) zapach jest niesamowicie trwały. Zostaje na ciele i włosach (prysznic biorę wieczorem, ale włosy myję rano - jeśli psiknęło mi się przypadkiem włosy rano, to czułam go kładąc się do łóżka), ubrania pachną od prania do prania. Powalająca wydajność - przy używaniu niemalże codziennie (były to wówczas chyba moje jedyne perfumy) starczył mi prawie na rok! Niestety chyba w tym zachwycie przedobrzyłam, bo po drugie opakowanie nie sięgałam już tak często, poszedł trochę w odstawkę. Poza tym nie oszukujmy się, na gorącą pogodę jest jednak za słodki ;) ale mam do niego ogromny sentyment. Nie używałam go od ponad roku, ale wciąż doskonale pamiętam i wszędzie poznam ten zapach. Pzy najbliższej wizycie w kraju muszę sobie go przywieźć, żeby chociaż raz na jakiś czas pachnieć słodkim sentymentem :) na koniec dodam, że jestem troszkę zdziwiona recenzjami mówiącymi o lekkości i wodnistości zapachu. Dla mnie jest on słodki i intensywny, spotkałam się z opinią "ładny, ale za ciężki"... na mojej koleżance pachniał tak samo. Hmm, może mam jakiś inny nos? xD Używam tego produktu od: używałam przez 2 lata Ilość zużytych opakowań: półtora ;)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie