Wody perfumowane damskie

La Rive Bueno EDP

La Rive BUENO Woman Woda perfumowana 90ml

• 22 czerwca 2021 o 10:10
    Nie słodki zapach
    Została kupiona za około 20 zł, mówiono że zapach będzie słodki, ale jak dla mnie to wcale nie był słodki zapach tylko trochę duszący. Zapach perfumy jest krótkotrwały, koło 20 minut pachniała. Jedynie co spodobał mi się flakonik, bardzo ładny i elegancki. Może jeszcze kiedy zdecyduje się na zakup tej perfumy. Zalety: -ładny flakonik -cena -opakowanie Wady: -dostępność -zapach krótkotrwały
  • 5 lutego 2019 o 13:21
    Wyjątkowy!
    Zapach jest intensywny (ale nie dławiący), a zarazem słodki. Długo się utrzymuje i nie można przejść obok niego obojętnie. Idealny na wieczór, ale równie dobrze sprawdzi się w ciągu dnia. Chętnie do niego kiedyś powrócę.
    Zalety:
    Edytaj7
    6 października 2018 o 20:52
    Trafiony zakup
    Lubię wody La Rive, stąd też gdy zobaczyłam ta na wyprzedaży w jednej z drogerii skusiłam się. Zapach jest słodki, tak jak lubię. Intensywny ale nie duszący. Idealnie nadaje sie na każdą porę dnia. Zapach utrzymuje sie naprawdę długo. Flakonik jest bardzo uroczy, elegancki. Myślę, że zagości u mnie na półce na dłużej.
    Zalety:
    Wady:
  • 7 października 2014 o 20:34
    Gucci Rush
    Będąc na zakupch w kauflandzie odwiedziłam dział kosmetyczny. Lubię testować perfumy la rive a tych jeszcze nie miałam okazji. Spryskałam nadgarstek i poszłam dalej robić zakupy. Co chwilę jednak zapach przykuwał moją uwagę i ta myśl : skąd ja to znam ? Odwiedziłm kwc i przeczytałam gucci rush. Eureka! To bardzodobry odpowiednik gucci rush. Trwały. Polecam. Cena na plus. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: 1x90ml
  • 22 lutego 2014 o 21:57
    mi się podoba
    Zużyłam już kilka :) Zapach jest co prawda mocny - wystarczy jedno, dwa psiknięcia przez co jest wydajny. Dużym plusem jest też na pewno cena :) Jestem na TAK ! ;) Używam tego produktu od: dłuższego czasu Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie