Wody perfumowane damskie

La Rive Sweet Rose EDP

La Rive Sweet Rose
La Rive Sweet Rose woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 83 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2024 o 11:16
    Bardzo słodki zapach
    Pierwszy raz kupiłam coś tej marki. Skusiły mnie stosunkowo wysokie oceny tej marki na wizażu i to, że bardzo lubię zapach róż. Produkt zamówiłam w Hebe. Opakowanie kartonowe wygląda trochę tandetnie. Metaliczny czerwony kolor, a na nim czarno-biała róża. Pewnie jakbym widziała ten produkt na półce sklepowej to bym po niego nie sięgnęła. Z flakonikiem jest już lepiej. Jest niewielki, minimalistyczny, dobrze leży w dłoni. Jest z przezroczystego szkła, a odcień samych perfum jest w romantycznym brzoskwiniowo-truskawkowym kolorze. Nie spodziewałam się wiele, ponieważ ten zakup na promocji wyniósł mnie zawrotne 10 zł. Nadszedł czas testów. Spsikałam nadgarstek i bluzę. Na początku wyczułam mocny, bardzo słodki, nieco alkoholowy zapach. Alkohol na szczęście szybko ulatuje. Użyłam tego zapachu parę razy i muszę przyznać, że dosyć dobrze się utrzymuje. Jednak niestety nie ewoluuje. Cały czas czuć podobny, bardzo słodki zapach. Według mnie bardziej owocowy niż kwiatowy. Bardzo przypomina mi takie mini wersje perfum od Victoria Secrets, takie bardzo młodzieżowe. Brzoskwiniowe, śliwkowe, jaśminowe. Wiedziałam, że po zapachu za 10 zł nie ma co spodziewać się wielowymiarowości, ale liczyłam jednak na tę różę :) Wolałabym, żeby była róża, mniej trwała, ale naturalna. Tutaj jeżeli jest to czai się gdzieś bardzo głęboko pod przykrywką mocno słodkiego zapachu. Według mnie zapach nie jest zły. Tzn. nie dusi, nie przywołuje bólu głowy, nie śmierdzi. Jest ładny, ale niezbyt wyszukany. Będzie dobry dla osób, które lubią naprawdę słodkie zapachy.
    • kieszonkowy flakonik
    Wady:
    • nie wyczuwam róży
    • zapach jest płytki, nie ewoluuje
  • 17 października 2023 o 0:40
    Słodka róża
    Lubię zapach róż i skusiła mnie nazwa Sweet Rose, chociaż nie ukrywam, że za marką La Rive nie przepadam. Takie wody toaletowe i tanie perfumy kojarzą mi się z kiepską jakością i nietrwałością. Ale te perfumy akurat przypadły mi do gusty. Rzeczywiście czuć zapach róż, chociaż do najtrwalszych nie należy. Na plus niska cena i estetyczny flakon w energetyzującym, czerwonym kolorze. Generalnie: można przetestować, ale potem warto otworzyć się na inne kompozycje zapachowe.
    Zalety:
    • niska cena,
    • różany zapach,
    • estetyczny flakon
    Wady:
    • nietrwały zapach
    Mela345
    21 kwietnia 2023 o 13:44
    NOPE
    Plusy(+) - cena - dostępność - pojemność - wydajność - flakon - długotrwałe - intensywne Minusy(-) - zapach mdły - czuć alkohol - boli od nich głowa Podsumowując woda perfumowana ma zapach słodko-mdły, nie mam pojęcia jakie to nuty. Na poczatku zapach jest bardzo intensywny, ale z czasem moc schodzi i pachną całkiem przyzwoicie, już nie czuć tak alkoholu. Najbardziej woda podoba mi się na kimś lub prosto z butelki, bo na mnie już tak średnio, bardziej głowa mnie boli niż mi się podobają.(
    Vixxvia
    9 grudnia 2022 o 14:44
    Intensywny różany zapach
    Nie lubię intensywnych perfum ale ten jest super. Wyczuwam tu róże oraz cukierki. Zapach dostałam na mikołajki z paroma innymi rzeczami. Jest super i kosztuje do max 20zł. Zapach jest intensywny namiętny słodki i bardzo kwiatowy. Ma też bardzo ładny czerwony flakonik. Bardzo go lubię. Napewno kupię go. Mino to że czasami kicham po nim jest bardzo idealny. Polecam ten zapach.<3 :) Idealny na wieczór.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Idealny na lato
    Wady:
    • Może powodować bóle głowy ale to zależy od osoby
  • 15 lipca 2022 o 20:16
    Prawdziwie słodka, intensywna w zapachu róża. Z pewnością nie jest to zapach dla każdego, ale zdecydowanie należy mu oddać to, jak jest wspaniale długotrwały i niezwykle przyjemny dla naszego portfela.
    Nie jestem specjalistką od kwestii perfum czy wód toaletowych i jest to ten dział związany z kosmetykami, który tak naprawdę interesuje mnie najmniej. Nie nadążam nad nowościami i obecnie panującymi trendami w tej kwestii, zawsze kupuje dla siebie coś, co po prostu mi się podoba i nie jest zbyt drogie. Mimo to często eksperymentuje z nowymi zapachami, rzadko kupuje to samo po raz drugi. Marka La Rive jak wiadomo jest bardzo łatwo dostępna w dosłownie każdej drogerii czy to stacjonarnej, czy internetowej i już raz zrobiła na mnie pozytywne wrażenie inną perfumą, dlatego wybrałam dla siebie po raz kolejny coś z ich oferty. Tym razem padło na zapach o nazwie Sweet Rose. Zamówiłam go na stronie jednej drogerii internetowych tak naprawdę w ciemno, sugerując się jedynie nazwą. Lubię róże i ich woń, dlatego myślałam, że może się okazać to dobrą propozycją dla mnie. Ja swoją wersję posiadam w opakowaniu o pojemności dziesięć mililitrów i zapłaciłam za nią niecałe osiem złotych na promocji. Flakon wykonany został z przeźroczystego szkła barwionego na czerwień. Za pomocą białej czcionki umieszczono tutaj takie informacje jak logo producenta i nazwa kosmetyku. Muszę przyznać, że kosmetyk ten jest naprawdę intensywny w zapachu. Oczywiście wyczuwalna jest tutaj róża i to bardzo słodka, czyli dokładnie tak, jak nakazuje nazwa. Przy tego typu zapachach można mieć obawy, że będą one nieco ,,babcine", jednak moim zdaniem są one dalej w dobrym guście. Nie mogę się też przyczepić do ich trwałości. W ciągu dnia dokładałam je zaledwie raz, co za taką cenę jest naprawdę zadowalającą opcją. Wersja Sweet Rose raczej nie będzie moim ukochanym zapachem od marki La Rive. Polecam ją dla fanek bardzo słodkich i kwiatowych zapachów. Ja już pewnie do niej nie powrócę.
    Zalety:
    • Zapach zgodny z obietnicą producenta
    • Dostępność
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie