Wody perfumowane damskie

La Rive Magic Girl EDP

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 marca 2014 o 9:24
    Kiedyś super zachwyt...
    Zapach znany mi od ponad 4 lat. Używalam ja z mama wtedy, ostatnio ty zakupiła chętnie sie psiknelam. Jednak nie podchodzi mi na ten czas, kiedys podobała mi sie bardziej. Nie wiem moze to ze wzgledu ze nie ciesze sie każda chwila zycia..hehe. Sama nie wiem. Bardzo zawsze uwielbiałam ozeźwiajace perfumy, te rowniez lecz ostatnio sie to zmieniło. Mimo to polecam jest to cytrusowe perfuma, bynajmniej ja wyczuwam te nuty. Jest srednio trwała, lecz na ubraniach długo ja czuć. Polecam mimo wszystko bo za 20 złotych to niezły zapach! Używam tego produktu od: Ponad 4 lata Ilość zużytych opakowań: 3 sztuki pełnowymiarowe
  • 6 marca 2014 o 14:41
    do czasu
    skończyły się inne super zielone bazarkowe perfumy za 20zł, mama kupiła mi te,dawno temu;) olbrzymi plus: jedynie te perfumy,ten zapach mogę stosować w ciąży i to nawet w 1szym trymestrze,nie mdli mnie po nich -śmierdziel,ale orzezwiający -lekko kwaskowy,ale to jednak nie taki kwasik:( inne były lepsze -toporna butla, duża pojemność-nie dam rady ich zmęczyć, a psikam sporo Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego
  • 4 stycznia 2014 o 17:26
    Kocham !
    Po prostu uwielbiam ten zapach! Jest jakby wręcz stworzony dla mnie :) Bardzo lubię słodkie zapachy, a ten taki właśnie jest. Niestety skończył mi się niedawno i mam problem, żeby go znaleźć :\'( Plusy: + świetny zapach + ładne opakowanie + atrakcyjna cena + długo się utrzymuje Minusy: - trudno dostępny Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: jedno małe
    pysiam
    23 października 2013 o 22:47
    całkiem fajny
    Zapach przyjemny, lekki, wiosenny. Nie uważam by był tandetny. Wiadomo, każdy lubi co innego i ja właśnie lubię taką owocową świeżość i beztroskę. Zresztą, chyba nie tylko ja, skoro znajomi pytają, czym tak ładnie pachnę ;) Zapach jest dosyć trwały, a flakonik zachwycił mnie od pierwszego wejrzenia. Jego kolory świetnie oddają "istotę" zapachu. Napisy na flakoniku są bardzo trwałe. Nie starły się ani odrobinę, mimo, że wody używam już kilka ładnych lat. Duży plus również za to, że woda mimo upływu czasu nie zmieniła zapachu, a jeżeli nawet, to ja tego nie wyczuwam. Używam tego produktu od: 3-4 lata Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 czerwca 2013 o 19:36
    Zapach wiadomo kwestia gustu
    Wiadomo że zapach jest kwestią gustu. Mi się on podoba, ale nie jest to jakiś wielki szał. Zapach jest rześki, świetnie nadaje się na co dzień. Nie jest wyczuwalny alkohol. Trwałość jest raczej średnia, ale za tą cenę ok. Używam tego produktu od: używam go kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie