Błyszczyki

Fenty Beauty by Rihanna Beauty Gloss Bomb, Diamond Milk Lip Błyszczyk do ust

lDaga
    29 grudnia 2024 o 12:47
    Diamond
    Gdy go zobaczyłam pomyślałam że muszę to mieć. Po pierwszej aplikacji szał trochę minął. Nie jest on brzydki. Jest ładny lecz sugerując się rozswietlaczem również tej marki myślałam że błysk będzie lepszy. Trzeba aplikować rozważnie, u mnie po nałożeniu większej ilości usta wyglądają jak białe co nie koniecznie mi się podoba ????????‍♀️ formula jest dobra. Mam nadzieję że po czasie nie zacznie wylewać się z opakowania jak te które są bez drobinek.
    Zalety:
    • Formuła
  • 29 sierpnia 2022 o 20:18
    Ulubiony błyszczyk
    Błyszczyk zamknięty jest pięknym i poręcznym opakowaniu. Aplikator zakończony jest sporą pacynką, która usprawnia szybką i wygodną aplikację produktu. Błyszczyk w opakowaniu ma mleczny kolor, jednak na ustach tego już nie widać. Widać za to drobinki, które razem z formułą tworzą na ustach przepiękny blask. Produkt utrzymuje się dość długo na ustach, nie klei się i utrzymuje usta w miłym nawilżeniu. To pierwszy błyszczyk (z wielu sprawdzonych), który w żaden sposób mnie nie drażni, a wręcz przeciwnie - uwielbiam go. Pasuje zarówno do lekkiego, dziennego makijażu, jak i bardziej wieczorowych wersji. Dobrze sprawdza się również nałożony na pomadkę - nie rozpuszcza jej, nic się nie waży. Produkt jest też wyjątkowo wydajny. Przy częstym używaniu, starcza na naprawdę długo. Ma delikatnie słodki zapach, smaku nie odczułam, a często miałam z tym problem w innym błyszczykach. Zawsze mam go w torebce, a wielu rzeczy ze sobą na co dzień nie noszę ;)
    Zalety:
    • efekt na ustach
    • delikatne nawilżenie
  • 15 stycznia 2020 o 11:04
    Mega
    Posiadam trzy pełnowymiarowe opakowania tych błyszczyków (Fenty glow i Fussy) i jeśli mam być szczera to sama nie wiem który kolor mi odpowiada najbardziej z całej trójki, bo wszystkie są świetne i mi się sprawdzają. Uważam, że odcień milk rozjaśnia usta i nadaje im taki właśnie mleczny kolorek i trochę jakby delikatności. Mam z natury dość napigmentowane usta i zazwyczaj szukam pomadek/błyszczyków, które mi te usta wybledzą odrobine. Lekko się klei jak to błyszczyk, ale czuć lekkie nawilżenie i zmiękczenie warg. Ten kolor uwielbiam nakładać na pomadkę matową od hudy, bo wtedy mam całodniową trwałość i świetnie współgrają ze sobą no i cudowny zapach... Polecam szczególnie dla osób, które uwielbiają błyszczyki i są fankami rihanny.
    Zalety:
    • kolor
    • daje lekkie uczucie nawilżenia
    • zmiękcza usta
    • nie uczula
    • świetnie łączy się z matową pomadka
    • trochę się klei
  • 1 września 2019 o 21:09
    Nie jest zły:)
    Czytałam opinie na temat tego produktu , stwierdziłam ze muszę go mieć. Co prawda nic mi nie powiekszylo, jedno mogę przyznać: ma piękny kolor i nadaje ustom "mokrosci" usta wyglądają bardzo ładnie :)
    Zalety:
    • Kolor błyszczyka
    • Ładne opakowanie
    • Nie wysusza ust
    Wady:
    • Krótko utrzymuje się na ustach
    • Nie powieksza ust
  • 11 marca 2019 o 20:22
    Niezły
    Przepiękny design opakowania (tak jak reszta produktów Fenty). Ma duże, srebrne drobiny i nie jest calkowicie transparentny ponieważ zostawia lekko białą poświate na wargach. Ladnie odbija światlo ale bardzo latwo sie ściera i niestety wysusza usta. Nie wiem czy wart wydania 80 zł.