Wody perfumowane damskie

Lolita Lempicka Amarena Whim EDP

• 22 sierpnia 2015 o 10:34
    słodka migrena
    Bardzo słodki, pudrowy. Dość trwały, na ubraniu wyczuwalny caly dzień. Lekki. Niestety dla mnie, po kilku uzyciach, okzał się okropnie migrenotwórczy. Odrzuca mne od niego nawet jesli stoję obok kogos kto sie Lolitą wyperfumował. Niestety nie zużyję go, a szkoda bo nie był tani. Absolutnie nie kupię ponownie i żałuję zakupu. Jezli pudrowe zapachy bywaja dla Ciebie męczące - poważnie przemyśl, że chcesz go mieć. Używam tego produktu od: 4 - 5 lat wciąz stoi ten sam flakon Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go
    afro89
    11 grudnia 2012 o 10:30
    Bardzo przyjemny
    Kupiłam bo wyczułam ten zapach na dziewczynie w galerii handlowej, pasował do brunetki ubranej w granatową bluzkę, od razu poznałam że to jakaś Lolita. Zapach jest śliczny gęsty i słodki, migdałowy, wyczuwam też podobną nutę jak w Angelu, tylko nie wiem co to jest. Mój mąż nawet pochwalił ten zapach co bardzo rzadko mu się zdarza. Dodam że klasyczna Lolita mnie nie przekonuje. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 2 małe buteleczki
    a88k
    10 sierpnia 2012 o 10:45
    Dziwny
    Perfumy te raczej nie przypadły mi do gustu. Zapach jest wiśniowo-migdałowy i kojarzy mi się z olejkiem do ciasta. Bardzo słodki, ale nie ciężki. Na mojej skórze bardzo nietrwały. Nie kojarzy mi się z określoną porą roku, jest raczej uniwersalny. Nie nazwałabym go brzydkim, po prostu nie chcę pachnieć perfumami, które kojarzą mi się z olejkiem do ciasta i stąd dość niska ocena. Natomiast flakon bardzo mi się podoba. Używam tego produktu od: używałam od listopada 2011, przez ponad 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe (30 ml)
    mamania
    26 września 2010 o 14:52
    Nigdy więcej
    Kupiłam w Ciemno i wyrzuciłam w błoto kase... Jak dla mnie za słodka, aż mdli... jak już ktos napisał jak wisienki do drinków i trochę mi przypomina olejek do ciasta... Zklasyczną Lolita z kolei przypomina mi odrobinę Wish choparda, lubiany nawet... Flakon stoi w toaletce, głęboko, głeboko by mi nie przypominał, ze wywaliłam prawie 120 zł... Używam tego produktu od:2 psiknięcia z 30 ml. Ilość zużytych opakowań:ani jedno
  • 10 października 2009 o 10:43
    słodka amarena
    Lubiecie wisienke amarena? jeśli tak, to jest to zapach, któryc pokochacie od pierwszego wejrzenia. Jeżeli natomiast czerwone wisienki z likieru omijacie szerokim łukiem i błagacie o kawałek tortu bez nich - to chyba nawet odradzam wam testy. Bo Amarena Whim ( zwana też Caprice Amareną) to po prostu bardzo intensywny zapach takiej wisienki. Jako, że kocham wisienki, likiej migdałowy i zapach migdałów, te perfumy pokochałam wręcz od pierwszego niuchnięcia i jestem w trakcie robieia zapasów tego zapachu, gdyż juz prawie znikł z perfumerii ( dlaczego, jak sie pojawi cos ciekawego, to zawsze jest to edycja limitowana?) Używam tego produktu od:marzec 2009 Ilość zużytych opakowań: dwa

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie