Wody perfumowane damskie

ELNINO PARFUM
Dior Addict woda perfumowana 50ml
Pachnidelko
Dior Addict 50ml edp

Nasi użytkownicy zostawili 253 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 maja 2025 o 14:11
    Dior Addict
    Dior Addict poznałam na początku lat 2000 jako nastolatka, będąc z mamą w Sephorze. To właśnie wtedy zakochałam się w tym zapachu. Mocny, ciężki, taki poprostu mój. Niestety już wtedy był nie na moją kieszeń. Wtedy kosztował ok.500zł teraz cena za 100ml to ok. 800. Parę dni temu dostałam ten perfum od mamy w prezencie. Po 20 latach!Mama przywiozła mi go z wakacji w Hiszpanii (perfumy zakupione w Hiszpańskim Douglasie po przeliczeniu euro na złotówki kosztował paręset złotych mniej!). Trochę bałam się czy zapach będzie ten sam bo po rozeznaniu w Internecie dowiedziałam się że zapach przeszedł reformulacje. Ale to jest to! Czuć wanilię, królową jednej nocy i ogólnie wszystko się zgadza! Projekcja jest ogromna, na ubraniach zapach czuć nawet po kilku dniach. Podsumuję krótko: po 20 latach nadal kocham tak samo!
    Zalety:
    • Zapach, trwałość, projekcja
  • 4 maja 2023 o 13:06
    Mocne
    Są to perfumy bardzo mocne. Po pierwszym rozpyleniu czuć mocny zapach wanilii i kwiatów. Zdecydowanie dla fanek słodkich, waniliowych perfum. Maja potężne parametry i trwałość. Jak dla mnie są to perfumy na chłodniejsze dni, raczej wieczorowe i dla dojrzalszych kobiet.
    • projekcja
  • 10 grudnia 2022 o 18:43
    Tytan trwałości
    Tych perfum nie powinno kupować się na ślepo ani też nikomu na prezent, nie znając gustu osoby obdarowywanej. Zapach jest piękny, ale też dojrzały, dość trudny, trochę w stylu retro. Flakon to dzieło sztuki. Projekcja i trwałość genialna. Addict to piękne wydanie wanilii w nieco korzennej i balsamicznej odsłonie. Mają w sobie coś uzależniającego. Wyczuwam tu również pudrowość i domieszkę jaśminu. Addict to klasa sama w sobie. Ocieka luksusem i bogactwem. Idealnie nadaje się na większe wyjścia, spotkanie z wrogiem czy liczne okazje typu święta, sylwester itp. Perfumy te mają ogon. Trzeba uważać z ich ilością, by nie przesadzić, bo mogą męczyć wtedy otoczenie i nas same przyprawiać o ból głowy. Trwałość i projekcja są tak mocne, że wystarczą 4-5 psików. Pięknie rozwijają się w ciągu dnia. Nie będą w typie każdego, ale właśnie o to chodzi, by nie pachnieć jak połowa populacji.
  • 15 listopada 2022 o 18:45
    Mocny zapach
    Moje odczucia są mieszane. Do czego mogę porównać ten zapach? Perfumy pachną jakby weszło się do kwiaciarni. Są mocne, mi kojarzą się z takim zapachem starszych Pan. Myśle, ze pokochają je zwolenniczki mocnych zapachów, wyczuwam nutę cytrusów ostry aromat , wanilii nie czuje, faktycznie zapach jest „dymny” myśle, ze ciężko to sobie wyobrazić, ale od razu jak je rozpyliłam poczułam jak to określenie idealnie pasuje
    Zalety:
    • Trwałe
    • Unikatowe
    Wady:
    • Zapach dla dojrzałych kobiet
  • 15 sierpnia 2022 o 23:39
    20 letnia kariera
    Ciekawa propozycja, raczej dla dojrzałych Kobiet. Orientalne perfumy. Zapach bardzo intensywny, mocny i trwały. Uwagę przyciąga oryginalny, podłużny flakon. Perfumy idealne na zimowe wieczory, ponieważ jest to zapach ciepły i otulający. Ma w sobie coś intrygującego, nieoczywistego. Są trudne do zdefiniowania. Niezwykle kobiecy oraz zmysłowy. Perfumy dostępne 20 lat na rynku.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie