Wody perfumowane damskie

Stella McCartney Stella In Two Peony

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

noone
    24 lutego 2013 o 16:42
    Jedyne udane polacznie zapachu kwiatowego z cierpką swieżością
    Przyzpomnialam sobie o tym zapachu, poniewaz testowalam ostatnio inny, kwiatowy, podobno z nuta piwonii ;-) Zapach Stelli to jedne z naprawde nielicznych udanych miksów dość ciężkich zapachowo kwiatów ( róża i piwonia) ze swieżymi nutami cytrusów i pieprzu. Jedyny dla mnie kwiatowy zapach który doskonale sie nosi latem i nie tylko nie jest meczacyale wręcz orzeźwiaący. Ktos napisał poniżej, ze jest to zapach chłodny. Dokładnie tak - jest to doskonale okreslenie tego zapachu (dla mnie akurat jest to pozytywna cecha)- chlodny, kwiatowy, lekko pieprzny. Pol gwiazdki mniej za niedostepność i niestety cenę :-( Opakowanie też nie zachwyca, ale to już w sumie detal przy takim zapachu (choc gdyby nie zacheta sprzedawczyni w perfumerii - to nigdy bym po niego nie sięgnęła)
  • 7 października 2012 o 22:00
    słodziaczek
    Kiedy byłam z tatą w perfumerii w celu zakupu perfum dla taty natknęłam się na ten zapach. Spodobał mi się, pomimo, że nie lubiłam słodkich perfum. Jednak Stella In Two Peony ma coś w sobie co mnie zainteresowało... Na urodziny dostałam właśnie ten różowy flakon :) Buzia się uśmiechnęła bardzo szeroko. Kwiatowy zapach, słodki, ale bardzo kobiecy. Ta słodycz przegryza się i wyłania się coś niezwykłego z tego zapachu... Długo utrzymują się na ciele. Pomysłowy flakon, ale różowy? ... :P A niech będzie :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 11 września 2012 o 13:50
    flakon tandetny ale za to przesliczny zapach!
    Ubóstwiam ten zapach od kiedy wpadła mi w ręce próbka. Ponad rok nosilam sie z zamiarem zakupu a kiedy podjelam decyzje nie moglam go zdobyc. Niesamowity kwiatowo-drzewny zapach! Kobiecy i klasyczny, taki mój poprostu:) Nie jest słodki ani cierpki, moze troszke pieprzny. Nie podoba mi sie opakowanie ... no trudno. Mam edt o pojemności 50ml, kupiony dzieki kuzynce mieszkajacej w UK. Ceny na portalach aukcyjnych zbójeckie! Od jakiegos czasu zapach jest trudno dostepny w Polsce. Trwałośc bardzo dobra, polecam! Napewno kupie ponownie jesli tylko nadarzy sie okazja:) Aktualizacja: zapach przepieknie komponuje sie ze skórą w wietrzne dni - wiem, brzmi troche smiesznie ale z połaczeniem świeżego powietrza nabiera niesamowitej mocy, nie wiem jak to mozliwe ale to prawda!
    papilia
    28 kwietnia 2010 o 19:56
    Wiosenne cudo
    Zapach w sam raz na cieplejsze pory roku. Rzeczywiście piwonia i róża są dobrze wyczuwalne, wg mnie pieprz jest tylko w tle. Ogólnie piękny kwiatowy ogród, ale nie tandetny tylko wysublimowany i zapierający dech świeżością i czarem. Opakowanie ciekawe, ale troszkę nieporęczna - tylko troszkę i tak zapach jest przepiękny. W klimatach podobny do Stelli. Używam tego produktu od:2 dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 50 ml
  • 11 listopada 2009 o 13:39
    sztuczna piwonia
    Do poznania Stelli skłoniła mnie moja narastająca potrzeba odkrycia zapachu mocno kwiatowego - takiego tajemniczego ogrodu w którym rosną najpiękniejsze kwiaty świata. Niestety! Stella zaoferowała mi sztuczną, agresywną piwonię, bardziej pasującą na odświeżacz powietrza niż kobiece perfumy. Zapach o całkiem przyzwoitej trwałości jednak kompletnie mijający się z tym czego szukam. Nie wiem czy skuszę się na to aby poznać jej inne zapachy. Jedno jest pewne- do piwonii się zniechęciłam na dobre i wykluczyłam ją ze swojego wymarzonego ogrodu;-)Używam tego produktu od:tydzień Ilość zużytych opakowań:w trakcie dużej odlewki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie