Konturówki do ust

Christian Dior Rouge Dior Ink Lip Liner Konturówka do ust

4 na 51 opinię

• 28 lipca 2019 o 12:28
    Może być :)
    Kupiłam tą konturówkę online, podczas promocji -30% na produkty do makijażu ust, w holenderskim ICI Paris XL.Wyszło po 22,50 euro od sztuki. Wybór kolorów mają tam biedny bo tylko sześć no ale wzięłam z tego co było. Posiadam dwa odcienie - 434 Promenade oraz 851 Shock. Pierwsza to ciemny róż ale na mojej skórze wybijają z niego koralowe odcienie, drugi to średnia wiśnia. Właściwie to nie kredka tylko pisak ;) do tego bardzo cienki i precyzyjny co mnie osobiście podczas obrysowywania konturu trochę przeszkadza. Kreseczka jest cienka jak włos, muszę ją poprawiać. Początkowo płynna konsystencja tuszu szybko się utrwala dlatego trzeba z tą konturówką dość szybko pracować, również z tego powodu, że jak przyschnie to nie ma szans na poprawki. Jest mega trwała. Mam je od kilku miesięcy ale nie używam ich za często bo preferuję jaśniejsze odcienie. Nie zauważyłam wysychania końcówki.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie z wyraźnym oznaczeniem koloru
    Wady:
    • Cena. W sprzedaży regularnej kosztuje około 32 euro
    • Końcówka pisaka, brr...
    • Ciężko je zmyć, mam wrażenie jakby trochę farbowały skórę