Serum pod oczy

Mokosh Cosmetics Liposomal Eye Serum Cucumber Liposomowe serum pod oczy `Ogórek`

hairstore.pl
Mokosh Liposomowe serum pod oczy Ogórek 12ml Mokosh
Bodyland.pl
Mokosh Liposomowe serum pod oczy Ogórek 12ml Mokosh
Mokosh Liposomowe serum pod oczy, Ogórek 12 ml
Sephora
Mokosh - Liposomowe Serum Pod Oczy - Ogórek - Cucumber Liposomic Eye Serum - Dla Kobiet

!Sylwia
    31 lipca 2024 o 10:08
    Straszny
    Bardzo obiecujacy olejek o delikatnym zapachu i idealnym składzie powoduje lzawienie i zaczerwienienie oczu, migruje do oczu, przez co nie ma mozliwosci uzywania go w ich okolicy. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • jak wyzej plus zawyzona cena
    Mborka
    12 czerwca 2023 o 13:00
    Nie polecam
    Jestem fanką marki mokosh, jednak to serum to porażka. Nie robi absolutnie nic, nie nawilża. W dodatku komfort stosowania żaden, wręcz nieprzyjemne bardzo. Niezależnie od tego, jakiej ilości używam ono spływa do oczu, pokrywa gałkę oczną tłustym filmem, natychmiast trzeba zmyć. Absolutnie nie polecam.
  • 26 kwietnia 2023 o 19:35
    Średniak o przyjemnym, ogórkowym aromacie
    Szklana buteleczka z higieniczną pipetką skrywa w sobie olejek o przyjemnym, świeżym, ogórkowym aromacie. Zdarza mi się nakładać go solo na skórę , aczkolwiek przeważnie ląduje on w duecie pod krem pod oczy, czyli tak jak serum lądować powinno:) Jego zadaniem jest wzmocnienie działania kremu i w przypadku recenzowanego takowe ma miejsce, ale nie w jakimś spektakularnym stopniu. Olejek delikatnie natłuszcza skórę , nawilża ją oraz odżywia. Nie są to jednak efekty długotrwałe, ale raczej doraźne. Mazidło nie wpływa w jakimś znacznym stopniu na kondycję skóry wokół mych oczu jeśli zastosuje je pod krem, ale widać jedynie delikatną różnicę między skórą z samym kremem, a ze skórą i kremem wspomaganym przez serum. Lepiej zatem jest je używać, aczkolwiek w przypadku recenzowanego ta róznica nie jest wielka. Znam sera oraz olejki i to tańsze, które pod tym względem sprawdzają się lepiej. Skóra po zastosowaniu mazidła jest natłuszczona , delikatnie wygładzona i prezentuje się dobrze, zwłaszcza skóra sucha, ściągnięta po całym dniu , wtedy olejek przynosi jej ukojenie, choć należy uważać aby nie dostał się do oczu, gdyż powoduje ich lekkie pieczenie. Nie zauważyłam jakiejś długotrwałej zmiany czy poprawy kondycji skóry przy regularnym stosowaniu recenzowanego, ale jak już wspomiałam wczesniej są to efekty chwilowe. Kosmetyk współpracuje zarówno z kremem jak i makijażem, nie rolując się pod nimi. Lubię po niego sięgać, ze względu na dobry skład i raczej przyjemne użytkowanie, aczkolwiek nie zachwycił mnie na tyle, abym wróciła do niego ponownie.
  • 11 lutego 2023 o 12:35
    Olejek pod oczy
    Serum ma konsystencję rzadkiego olejku. Dla mnie jest zbyt oleiste, pomimo, że jest rzadkie. Mocno pachnie prawdziwym ogórkiem, ma świeży zapach. Nie powoduje szczypania ani podrażnienia spojówek. Natomiast u mnie występuje po nim mgła na oczach. Bardzo dobrze nawilża i wygładza skórę. Serum tak jakby rozpromienia skórę, wydaje się ona rozjaśniona i pełna blasku. Ten blask to też poniekąd ten oleisty film, który zawsze zostaje, bo serum się nie wchłania. Strasznie nie odpowiada mi konsystencja kosmetyku i dlatego nie kupię go ponownie, za to działanie jest jak najbardziej na plus. Polecam!
  • 30 listopada 2022 o 11:17
    Ulubieniec
    Uwielbiam to serum, zdecydowanie mój ulubieniec. Wygładza skórę i ją nawilża, co jest dla mnie bardzo ważne, bo moja skóra pod oczami często jest mocno obciążona i biedna :D Serum ma bardzo ładny zapach no i zachwycił mnie też skład :) Do tego bardzo estetyczne opakowanie. Jestem totalnie na tak.
    Zalety:
    • wygłasza