Wody perfumowane damskie

Lolita Lempicka LolitaLand EDP

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Sayroan
    7 listopada 2024 o 22:27
    Woń wanilii
    Od lat jestem fanką lolity fioletowego jabłka. Jednak ten zapach znacząco odbiega od tamtego. Wyraźnie czuć nuty wanilii. Zapach przypomina słodkie ciastko. Na dłuższą metę może być męczący. Flakonik bardzo ładny z sarenką ze skrzydłami. Trwałość średnia ale nie najgorsza. Nie jest to jednak mój faworyt. Kupiłam pojemność 80ml i jakoś to wymęczyłam.
  • 27 maja 2024 o 19:44
    Brzoskwiniowe Bellini
    To jest zapach, który zmienia się w zależności od temperatury ciała i otoczenia. Zimą ujawnia się gorzki grejpfrut i perfumy stają się bardziej wytrawne. Natomiast np jesienią w cieplejsze dni zapach się ociepla i wychodzi z niego słodka wanilia połączona z Bellini. To nie jest zapach dla każdego trzeba lubić słodkie zapachy. Ja je uwielbiam i jest to mój hit
    Feldzia
    27 maja 2024 o 13:47
    Słodki wypiek
    Jeden z moich ulubionych słodkich zapachów na sezon jesienno zimowy. Jeżeli zastanawiasz się nad zakupem musisz wiedzieć, że jest to bardzo słodki zapach. Tak bardzo bardzo. Po jego użyciu zawsze zwracałam na siebie uwagę. Nie były to komentarze typu ale pięknie pachniesz, co to za perfum? Tylko raczej ale pachnie pączkami, ciastkami, co tak pachnie kakałkiem? (hahah). Czyli to taka bardziej wypiekowa słodycz. Sam perfum jest przepiękny i jeżeli chodzi o zapach i o flakon. Ten misterny jelonek jako zatyczka jest przecudowny.
  • 16 kwietnia 2024 o 22:34
    Zimowy fruitcake
    Perfumy dla wielbicielek gourmandów - innych mogą męczyć spożywczą słodyczą. Ponieważ lubię mega słodkie jadalne aromaty, mnie te perfumy nie męczą i początkowo wydawały mi się nawet za mało słodkie. Pierwszy niuch to mix owocowy - w końcu w nutach głowy mamy masę cytrusów, w tym mandarynkę, pomarańczę grejpfruta, limonkę. Ale nie do końca jest to cytrusowa świeżość - raczej garść kandyzowanych owoców wrzuconych do keksu, bo po chwili pojawia się jakby ciasteczkowa nuta, która kojarzy mi się z wypiekami. Za to odpowiada zapewne wanilia, której mamy tu sporo i lukrecja, która daje ten "lolitowy" vibe, w tle majaczy ciepło drzewa sandałowego. Ogółem perfumy budzą we mnie skojarzenia cukiernicze - ciasto z owocami. Aromat ciepły, puchaty, bardzo pasujący na zimową porę. Flakonik fikuśny - sama buteleczka pełna złocisto-pomarańczowego płynu przypomina dynię, a wieńczący ją korek to już istne dzieło sztuki. Sztuki kiczowatej, niemniej mnie zachwyca. Mamy tam bowiem jelonka, ślimaczka, ważkę, motylka - jest bajkowo aż chce się uśmiechnąć. Parametry zaskakująco przyzwoite - chociaż sama tego nie czuję, projekcja jest całkiem duża i zapach jest wyczuwalny dla otoczenia. Trwałość kilkugodzinna, a na ubraniach utrzymuje się nawet ze 2 dni. Polubiliśmy się.
  • 29 stycznia 2023 o 16:45
    Zbadajmy zawartość wanilii w wanilii...
    Jest słodko, ale to nie dziwi, bo to Lolita Lempicka. Wanilia wanilią pogania, i nie zostawia miejsca na jakiekolwiek niuanse. tu jest wszystko wywalone jak kawa na ławę - albo kochasz wanilię w każdej postaci i jesteś w stanie unieść ten zapach, albo nie. a zapach jest piękny, dla wielbicieli słodkości, i naprawdę dominuje otoczenie. Zdecydowanie zwraca uwagę na osobę noszącą go. Flakonik frymuśny - moje dzieci mówią na niego : jelonek po Czarnobylu. Coś w tym jest... Ja go czasem sobie zapodaję, ale muszę naprawdę bardzo uważać z aplikacją. Jedna kropla więcej i jesteśmy uduszeni wraz otoczeniem. Niemniej jednak warto zwrócić na niego uwagę, bo w obecnym zalewie słodkości ta słodycz się w wyróżnia. Czy na plus? to już każdego indywidualna sprawa...
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie