Wody perfumowane damskie

Yves Saint Laurent Elle EDP Intense

gidran
    29 kwietnia 2013 o 13:42
    Inne, dziwne, nietrwałe
    Jakoś nie urzekł mnie ten zapach. Niby jest inny, zdecydowany, ostry na mnie mocno paczulowy, w tle ledwie majaczą czerwone owoce nadając tej chłodno obezwładniającej paczuli lżejszy ton, flakon, a raczej jego kolor idealnie oddaje charakter zapachu - zdecydowany, ciemnopurpurowy. Niby wieczorowy, niby charakterny. ale... Po pierwsze moc i trwałość pozostawiają sporo do życzenia. Po drugie: owa paczula jest tu w gruncie rzeczy nienaturalna, chemiczna, jak słusznie recenzentki zauważyły, coś jak zapach grafitu z ołówka podkręcony do granic możliwości. Podsumowując, używałam go z przyjemnością, ale na dłuższą metę okazał się męczący i jakiś taki... nijaki (w sensie jakoś nie mogłam go dopasować ani do nastroju ani do okazji) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecały flakon 50 ml
    Delicia
    28 grudnia 2010 o 0:50
    Lepszy od poprzednika.
    Elle Intense jest moim zdecydowanym faworytem wsrod elegankich zapachow. Jest zdecydowanie lepszy od poprzednika. Poprzednia wersja irytowala mnie, po okolo 2 godzinach stawala sie duszna i kwasna, musze przyznac, ze ciezko opisac mi slowami dyskomfort jaki czulam. Elle Intense, wydaje sie wersja znacznie poprawiona, dosc wyraznie czuje liczi, jasmin i paczule. Podoba mi sie rowniez nuta benzoinu imitujacego wanilie oraz owocowe echo, ktore jest jak tchnienie lekkosci w tym, nieco ciezkim, zapachu. Swietne do pracy i na bankiet. Trwalosc i moc znakomita. Buteleczka prosta. A prostota jest zawsze w modzie. Polecam! Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 50ml w trakcie
  • 29 marca 2010 o 23:31
    Wydanie drugie poprawione ;)
    O ile klasyk mnie nie przekonuje, to już wersja Intense jest bliska tego, czego chciałabym używać. Choć jeszcze trochę jej brakuje do wskoczenia na wish-listę. Mniej ulepnie sztampowa, nadal słodka, ale już w bardziej wyrafinowany i zrównoważony sposób, więcej w niej nut kwiatowych niż lukru z czarnej porzeczki, poza tym wetiwer nie odstaje tak jak w klasyku tylko jest przepięknie wkomponowany w bazę. Zapach w końcu zgodny z tym, czym Elle miało być, ładnie łączący typowo kobiece (kwiaty i owoce) akordy z męskim aromatem wetiweru, fajny. Trwałość też ok. Buteleczka ładna Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:testy
    magsch
    22 stycznia 2010 o 23:53
    Piekny ale ulotyny:(
    Elle Intense Dostalam od Tz w prezencie:)zapach bardzo zmyslowy i kobiecy.Prawda jest ze nie ma tej pieprznej nuty co klasyk-i chwala mu za to!!(jak dla mnie)podoba mi sie...jest slodki,kwasny a zarazem dosc ulepkowaty...podoba sie otoczeniu...nie jest nachalny...spryskana "globalnie "chodze z ogonkiem ale niestety tylko przez 1h!!!!!!!!co strasznie mnie rozczarowalo:( w zyciu nie mialam tak nie trwalego zapachu-i tu wielkie, jakies ,takie oszustwo ze strony producenta!JAk INTENSE-to takze w trwalosci a nie w nietrwalosci... Podsumowujac: zapach piekny i sexowyny nie wart swojej ceny jak na tak mizerna trwalosc Używam tego produktu od:kilka dni Ilość zużytych opakowań:30ml
    khy
    28 marca 2009 o 14:34
    Kokardki w kroliczki ;P
    Tworcy Elle Intense niestety nie wzieli sobie do serca bardzo slusznej zasady Ockhama, coby nie mnozyc bytow ponad potrzebe - i stworzyli nowa wersje przeslicznej i seksownej klasycznej Elle. I tak powstala wersja pozbawiona zarowno uderzajacej urody, jak i seksu. Elle Intense jest wprawdzie ladniutka, slodka i nawet zbiera komplementy - ale tak jak pisala anka_res, usunieto z niej cala pazurzastosc i pieprznosc klasyka. Elle Intense jest lagodna i malo charakterna, zero w niej seksu (to tak jakby uwodzicielskiej femme fatale zawiazac na glowie wielkie, rozowe kokardy w kroliczki ;PP). Poza tym wersja Intese jest na mnie mniej trwala (wiadomo - intense ;P) - i wprawdzie z sentymentu do klasyka testowalo mi sie ja calkiem milo, ale zeby ja zaraz kupowac... (w mysl zasady: NIE MNOZYC FLASZEK PONAD POTRZEBE ;P). Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: probki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie