Zmywacze do lakierów klasycznych

Hebe Professional, Zmywacz do paznokci `Soft`

annaskc
    31 stycznia 2024 o 19:00
    Zmywacz do paznokci Hebe Professional Soft jest fajny i skuteczny. Pomaga ściągnąć lakier bez dużego wysiłku. Nie ma przykrego zapachu i nie podrażnia skórek. Jest delikatny dla paznokci, nie robiąc im krzywdy. Nie wysusza też skórek wokół paznokci. Opakowanie produktu jest proste, niezbyt przyjemne dla oka, ale zauważyłam że to standard dla tej konkretnej grupy. Cena zmywacza nie jest wygórowana, jest on skuteczny i spełnia swoją funkcję. Szybko i dokładnie zmywa lakier z paznokci, nie podrażniając ich.
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Wydajny
    • Niedrogi
    pro101
    5 czerwca 2023 o 13:07
    Jestem naprawdę zadowolona
    Jestem bardzo zadowolona z produktu. Nie śmierdzi tak, jak większość zmywaczy, jest bez acetonu, dobrze zmywa lakier, nie rozmazuje go po palcach i jest wydajny. Polecam :)
  • 5 stycznia 2023 o 19:05
    Dobry i tani!
    Zmywacz do paznokci Professional „Soft” marki Hebe z lanoliną oraz gliceryną wybrałam ponieważ nie zawiera acetonu. Zmywaczy używam w przerwach stosowania hybrydy, gdy chcę nieco wzmocnić paznokcie i sama je maluję tradycyjnymi lakierami. Wybrałam więc wariant do cienkich paznokci. Zmywacz ma pojemność 50 ml, jest zamknięty w buteleczce z czarnego plastiku z niebieską grafiką. Jego design nie powala na kolana. Zapach ma taki jak w przypadku zmywaczy. Nie oczekuję, by pachniał. Ważne, by dobrze spełniał swoją rolę. Choć uczciwie przyznaję, że zmywacz Hebe nie ma silnie nieprzyjemnego zapachu. Recenzowany produkt bez problemu radzi sobie z różnymi lakierami – jasnymi, ciemniejszymi oraz tymi z drobinkami czyli połyskującymi. Nie stosowałam go wprawdzie do zmywania czarnego lakieru, bo takiego nie używam, ale do fuksjowego już tak. Produkt precyzyjnie oczyszcza płytkę paznokcia z lakieru, nie uszkadza jej i nie przesusza. Nie wysusza też skórek przy paznokciach. Nie muszę zużyć połowy butelki do jednorazowego zmycia paznokci. Produkt jest wydajny, a przy tym kosztuje niewiele. Polecam, bo u mnie dobrze spełnił swoją rolę.
    • Brak acetonu
    • Gliceryna i lanolina
    • Dobrze zmywa lakiery – jasne, ciemniejsze i połyskujące
    • Jest wydajny
    • Nie przesusza ani paznokci, ani skórek
  • 24 stycznia 2022 o 11:15
    U mnie się nie sprawdził
    Mam bardzo słabe paznokcie: są miękkie i cienkie, wyginają się we wszyskie strony do tego lubią się zaczepiać, łamać i rozwarstwiać. Istny koszmar. Nie maluję paznokci lakierami, a o hybrydzie mogę zapomnieć. Mimo wszystko staram się wzmocnić paznokcie różnymi odżywakami, a do ich zmycia potrzebny jest zmywacz. Ten jest bez acetonu, więc na plus. Miał nie wysuszać i lekko natłuszczać. Ciężko stwierdzić, czy faktycznie tak jest, bo po zmyciu zmywaczem zazwyczaj od razu myję dłonie wodą z mydłem i nakładam odżywkę do paznokci + krem do rąk. Jednak parę razy ten proces przesunał się o kilka minut i miałam wrażenie "ściągnięcia" płytki paznokcia. Niestety paznokcie się zaczęły rozwarstwiać :( i winię za to zmywacz. Będę szukać dalej.
    Zalety:
    • brak acetony
    • ładnie zmywa
    Wady:
    • powoduje rozwarstawianie paznokci
  • 6 stycznia 2020 o 16:25
    Hebe Professional Zmywacz do paznokci Soft
    Bardzo fajny zmywacz do paznokci. Na szybko wrzucony do koszyka przy okazji zakupów w Hebe. Dobrze i dokładnie zmywa lakier z paznokci, nie wysusza ich. Ma nawet przyjemny zapach. Fajną pojemność, przez co można go wszędzie ze sobą zabrać.