Serum pod oczy

Tony Moly Cat's Purrfect, Eye Stick Rozświetlający sztyft pod oczy

• 16 marca 2021 o 13:25
    Liczyłam na więcej
    Na zakup tego produktu skusiła mnie promocja, bo cena regularna według mnie jest za wysoka aby kupić w ciemno produkt, nie wiedząc czy się sprawdzi. I dobrze, że poczekałam na promocję bo produkt niestety pozostawia wiele do życzenia. Niezaprzeczalnym plusem z pewnością jest urocze opakowanie, produkt ładnie prezentuje się na mojej toaletce z kosmetykami. Wewnątrz znajduje się sztyft, który wykręca się tak jak szminka. Zapach jest delikatny, nie jest sztuczny. Sztyft jest w białym kolorze. Przy nałożeniu grubszej warstwy produkt wchodzi w załamania skóry i nie wygląda to dobrze. Jedyne co robi ten produkt to rozświetla, niestety w ogóle nie nawilża ani nie ma działania przeciwzmarszczkowego. Jak dla mnie produkt mający jedynie działanie rozświetlające powinien być zdecydowanie tańszy.
    Zalety:
    • Rozświetla
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Wysoka cena
    M_R_
    6 września 2020 o 14:40
    Bez rewelacji
    Gdy zobaczyłam to urocze opakowanie, to nie mogłam przejść obojętnie obok tego produktu. Sztyft pod oczy jest uzupełnieniem serii Tony Moly "Cat's Purrfect". W skład serii wchodzi również krem na dzień oraz maska na noc, wszystkie produkty posiadają urocze opakowania w kształcie kotów. Od zawsze mam cienie pod oczami, które ciężko zakryć jakimkolwiek makijażem. Miałam nadzieję, że rozświetlający sztyft pod oczy pomoże mi uporać się z tym problemem. Sztyft jest biały, z wieloma małymi drobinkami brokatu. Po nałożeniu pod oczy rozświetla ale nic poza tym. Nie ma żadnego nawilżenia, rozjaśnienia skóry czy efektu przeciwzmarszczkowego. Niestety produkt wchodzi w zmarszczki pod oczami i wygląda to nieestetycznie. Jak dla mnie był to zbędny wydatek bo taki efekt rozświetlenia mogę uzyskać zwykłym rozświetlaczem, którego używam do makijażu,
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Wchodzi w zmarszczki
    • Tylko rozświetla, nic więcej