Serum do włosów

Marion Final Control Proste Włosy, Lekkie serum wygładzające do włosów

• 26 kwietnia 2024 o 15:16
    Przyzwoite serum
    Serum wspominam dobrze. Włosy faktycznie były po nim bardziej wygładzone, miękkie w dotyku oraz bardziej zdyscyplinowane, jednocześnie nieobciążone. Kosmetyk posiada dosyć delikatny, nienachalny zapach, typowy dla jedwabiów do włosów. Co mogłoby pójść lepiej? Serum mogłoby nieco lepiej nawilżać oraz zdecydowanie być bardziej wydajne. Stosowałam na same końcówki i moje zdziwienie było wielkie, kiedy nacisnęłam pompkę po ok. 2 tygodniach od rozpoczęcia stosowania a tam nic już nie było..
  • 22 listopada 2022 o 19:46
    Fajny produkt w niskiej cenie
    Produkt zamknięty jest w plastikowym opakowaniu z pompką. Konsystencja jest dość gęsta i biała. Jeśli chodzi o zapach to serum jest perfumowane, ale nieduszące. Nie wyczuwamy go w trakcie dnia. Produkt zawsze nakładam po prostowaniu włosów, aby wykończyć fryzurę. Dzięki niemu włosy są pięknie wygładzone oraz delikatnie nabłyszczone. Serum nie obciąża włosów, ani nie przetłuszcza. Również nie są sklejone. Konsystencja rzeczywiście jest lekka. Wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całe włosy. . Jest to poprawny produkt. Polubiłam się z nim i używam po każdej stylizacji.
  • 28 maja 2022 o 15:10
    Włosy wysokoporowate
    Na moje wysoko porowate włosy chyba nic nie podziała. To serum miało czynić cuda - tymczasem nie jest wcale lepsze od np. olejku rycynowego. No, na pewno jest mniej tłuste, ale efekt daje podobny. Przygładza włosy, sprawia, że rozdwojone końcówki nie są aż tak napuszone. Jest to jednak krótkotrwały efekt, który znika po godzinie czy dwóch, a już na pewno wraz z deszczem/wilgocią. Używałam i na suche włosy i na wilgotne i nie widzę większej różnicy w efekcie. Serum jest tanie, więc zapewne kupię je ponownie.
  • 31 stycznia 2021 o 20:46
    Natychmiastowy ratunek dla niesfornych wlosow
    Mam poldlugie wlosy z tendencja do puszenia sie, ktore czesto potrzebuja dociazenia. Przypadkiem w drogerii siegnelam po ten kosmetyk, z ktorym jestem obecnie nierozlaczna (staram sie miec go zawsze w torebce). Serum nakladam zawsze na suche wlosy, wtedy gdy moim zdaniem tego potrzebuja (nawet kilkukrotnie w ciagu dnia) - wlosy sa natychmiastowo wygladzone, okielznane, blyszcza sie i sa mile w dotyku. Co wazne mimo czestego uzywania nie obciaza i nie skleja wlosow (nie zostawia tlustych, nieprzyjemnie sliskich wlosow). Efekt jest naprawde dobry, jednak nie jest w moim przypadku dlugotrwaly - nie wiem czy jest to spowodowane pora roku ( wilgoc, czapki itp.), typem moich wlosow (suche z tendencja do puszenia) czy samym serum, jednak w ogolnym rozrachunku mysle ze w tej cenie jest to swietny kosmetyk do doraznego poprawiania wygladu wlosow.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja - nie obciaza wlosow
    • Dzialanie na wlosach - natychmiastowe wygladzenie
    Wady:
    • Krotkotrwaly efekt
  • 22 września 2020 o 15:52
    Bardzo dobre serum
    Serum lekkie, delikatne, pachnące, włosy po nim są sypkie, gładkie, lśniące. Mam włosy farbowane, męczone prostownicą, serum przywraca im życie. Bardzo polecam! Wystarczy bardzo niewielka ilość produktu na włosy do ramion.
    Zalety:
    • Konsystencja, zapach, wydajność
    Wady: