Serum do włosów

L'biotica Biovax Glamour, Ultra Green for Brunettes, Serum na noc do włosów brązowych

notino.pl
Lbiotica Glamour Ultra Green For Brunettes serum do włosów na noc dla brunetek 100 ml
Biovax Ultra Green for Brunettes Serum na Noc 100ml
L'biotica Biovax Glamour Ultra Green For Brunettes

Nasi użytkownicy zostawili 99 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

monnie7
    3 kwietnia 2025 o 10:08
    Piękny odcień włosów bez rudych tonów
    Moje włosy są w kolorze średniego brązu. Niestety bardzo nie lubię wybijających się miedziano-rudych tonów. Dzięki serum, które nakładam na noc rano mogę cieszyć się pięknym brązem bez rudawych refleksów. Włosy są miękkie, odżywione i zregenerowane. Nabrały zdrowo wyglądającego blasku. Serum na noc L`Biotica Biovax Ultra Green for Brunettes przywróciło moim włosom chłodne tony, głęboki pełen blasku kolor i regenerację. Ma delikatny i przyjemny zapach. Konsystencja jest kremowa. Dobrze rozprowadza się na włosach. Nie obciąża.
  • 11 września 2024 o 1:03
    Dosc dobre
    Serum ma ladny delikatny zapach, opakowanie łatwe w aplikacji, lecz koncowek nie chroni az tak przed rozdwojeniem a to minus jak dla mnie. Wlosy brązowe sa delikatnie podkreślone. Cenowo jest srednia polka. Warto kupić i sprawować. Efekt wow to nie jest ale za takie pieniądze jest ok.
  • 2 czerwca 2024 o 16:45
    Świetne serum dla brunetek posiadających włosy wysokoporowate. Niweluje niechciane tony i mocno nawilża włosy
    Cześć! Biovax Ultra Green for Brunettes Serum kupiłam na Cocolicie ze względu na niechciane miedziane refleksy, które niestety czesto pojawiają się w miarę wypłukiwania się koloru. To produkt do stosowania na noc na suche włosy. Ja stosowałam je również na wilgotne, osuszone ręcznikiem włosy, ponieważ zawsze lubię "domykać" tak pielęgnację włosów. Serum dedykowane jest włosom w odcieniach brązu. W składzie znajdziesz ceramidy, kwasy AHA oraz zielone pigmenty. ● Czy serum intensywnie regeneruje, odżywia i nawilża włosy? Zdecydowanie tak. Włosy po aplikacji są bardzo miękkie i nawilżone. Również bardziej lśniące. Lepiej się układają i stylizują. Zmiana na plus. A i zdecydowanie łatwiej się rozczesują, nie puszą się i nie plączą [mam włosy wysokoporowate] ● Czy tonuje kolor przywracając chłodne tony? Tak. Należy nakładać serum systematycznie i rzeczywiście widać,że chłodne tony są zachowane. Plusem jest fakt, że w miarę wypłukiwania się Mam taki problem,ze , pojawiają się miedziane i czerwone tony w miarę wypłukiwania się koloru. Serum skutecznie je niweluje. ● Czy wygładza rozdwojone końcówki? W 100% . Efekty widać już po krótkim czasie stosowania . Z jednej strony wygładza już trochę rozdwojone, a z drugiej zapobiega rozwijaniu się następnych. ● Czy zauważalna jest poprawa kondycji włosów? Również tak. Włosy są mocniejsze i mniej podatne na uszkodzenia. Ponieważ włosy są w lepszej kondycji, kolor dłużej się utrzymuje. ● Ponieważ nie jest do spłukiwania, czy więc obciąża włosy i powoduje, że bardziej się przetłuszczają? Nie. Wystarczy stosować niedużą ilość produktu. Ja mam suche włosy, więc chłoną nawilżające produkty jak gąbka. Poza tym, stosowałam również na lekko wilgotne włosy i działanie było bardzo podobne - nawilżające i odbudowujące strukturę włosa. Serum zamknięte jest w 100 mililitrowej buteleczce. Pompka działa idealnie, nie zacina się I dozuje odpowiednią ilość produktu. Samo serum ma przyjemną, lekką i żelową konsystencję. Jest bardzo wydajne. Dodam też,że przepięknie pachnie. Polecam!
    Drogeria Cocolita.pl
  • 6 kwietnia 2024 o 17:39
    Przyjemne serum do wlosow
    Kupiłam z ciekawości na promocji w Rossmanie. Serum ma bardzo intensywny zapach, mi on nie przeszkadza wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba ale może niektórym sprawiać dyskomfort. Po użyciu serum włosy są przyjemne oraz lekkie. Nie obciążyło ono moich włosów. Wygodna pompka. Odnoszę wrażenie że posiada połyskujące drobinki ;)
    Zalety:
    • Zapach, natychmiastowe działanie
  • 4 kwietnia 2024 o 12:48
    przyjemny produkt, zaskakująco fajny
    Zainteresował mnie ten produkt jakiś czas temu, chociaż mam czarne włosy więc o tonowaniu koloru nie ma tutaj mowy ale zachęciła mnie intensywna regeneracja:) Stosuje na suche włosy, głównie na noc. Na początku się obawiałam, że przeciąży mi włosy lub poskleja ale nic takiego się nie stało Czytając opinie zauważyłam, że niektórym się nie sprawdza na sucho i stosują na mokre włosy, co również postanowiłam zrobić. Jednak nie zauważyłam żeby dało to jakiś efekt więc wróciłam do stosowania na sucho Produkt naprawdę fajnie odżywia i zmiękcza włosy, jest przyjemny Nie jest dla mnie jakimś must have’em ale lubię go używać:) Dorwałam na promocji i nie żałuję, fajny dodatek do prezentacji
    Zalety:
    • ładny zapach
    • przyjemna żelowa konsystencja
    • miękkie włosy po użyciu
    • wydajny
    Wady:
    • dziwne uczucie po nałożeniu na suche włosy ale nie jest nieprzyjemne