Serum do włosów

Hairy Tale Cosmetics Shine On You Shine & Protection Serum Serum silikonowe `Ochrona i blask`

Hairy Tale, Shine On You, Serum Silikonowe Do Końcówek Włosów Z Filtrem Uv, 50ml
Pachnidelko

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 marca 2025 o 17:29
    it will be SHINE ON YOU
    Hairy Tale Cosmetics Shine On You Shine & Protection Serum to bardzo dobre serum dla osób z puszącymi się, lekkimi włosami. Moje włosy łatwo obciążyć – zazwyczaj wystarczy odrobina produktu, a jeśli nałożę za dużo, od razu wyglądają na tłuste i wymagają ponownego mycia. Z tym serum nie mam tego problemu, bo nawet jeśli dam go trochę więcej, włosy wciąż wyglądają dobrze. Jego skład zasługuje na uwagę – zawiera olej brokułowy i tsubaki, które wygładzają i zabezpieczają włosy, ale nie sprawiają, że stają się ciężkie czy przyklapnięte. Dodatkowo emolienty i antyoksydanty pomagają utrzymać ich dobrą kondycję na czym szczególnie mi zależy. Serum ma także wygodny aplikator, który pozwala na precyzyjne dozowanie produktu, co jest ważne zwłaszcza przy lekkich włosach, które łatwo obciążyć. Jest łatwo dostępne, co też jest plusem. Sprawdza się szczególnie wtedy, gdy chcę dodać włosom blasku i ochronić końcówki przed wysuszeniem. Shine On You jest zdecydowanie wart wypróbowania!
    Zalety:
    • Nie obciąża włosów, nawet jeśli użyje się go trochę więcej
    • Wygładza i dodaje blasku
    • Dobrze chroni włosy przed wysuszeniem
    • Lekka, dobrze dobrana mieszanka olejów (brokułowy, tsubaki)
    • Fajny aplikator
    • Zawiera emolienty i antyoksydanty wspierające kondycję włosów
    • Łatwo dostępny w wielu sklepach
  • 15 marca 2025 o 9:09
    Najlepszy olejek wygładzający!
    Zacznę od tego, że olejek dostałam od przyjaciółki w prezencie. Jestem ogromną fanką olejków do włosów, ponieważ mam włosy z dużą tendencją do puszenia i przesuszania, dlatego olejku do włosów używam 2 razy dziennie. Serum ma bardzo ładne i praktyczne opakowanie. Pompka nie zacina się i 2 pompki wystarczają idealnie na pokrycie włosów. Opakowanie z ma bardzo ładną grafikę. Jednorożec bardzo mnie urzekł. Konsystencja jest lekka, nie obciąża włosów, szybko się wchłania. Produkt przepięknie pachnie, ale niestety zapach nie utrzymuje się zbyt długo. Efekt wygładzenia i nawilżenia jest dla mnie bardzo zauważalny. Po używaniu przez 2 miesiące widzę ogromne efekty. Moje włosy są zdecydowanie bardziej wygładzone i wyglądają na dużo zdrowsze. Produkt nakładam rano i wieczorem. Podsumowując, chyba najlepsze serum do włosów, na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • wygładza
    • ładne opakowanie
    • nie obciąża
    • nawilża włosy
    Wady:
    • małe opakowanie
  • 21 lutego 2025 o 17:46
    Spoko, lubię!
    Mam cienkie, rzadkie, rozjaśnione na przodzie i końcach włosy. Większość serum/olejków robi mi strąki, zmniejsza objętość i nie wygląda dobrze. To jest zupełnie inne, lekkie, nie obciąża, jednocześnie daje delikatny efekt wygładzenia i blasku, włosy wyglądają lekko i naturalnie. Super się sprawdza na suche jak i wilgotne włosy. Dodatkowo bardzo ułatwia rozczesywanie i zapobiega plataniu się włosów- moje niestety czesto sie kołtunią, ale gdy uzywam tego olejku - problem znika. Zapach jest delikatny, całkiem przyjemny. Serum ma dosyć dużą pojemność, jest wydajne a cena nie jest wygórowana.
  • 21 czerwca 2024 o 13:14
    Jest w porządku
    Na wstępie zaznaczę, że moje włosy są niskoporowate, dość długie, nie farbuję ich i mają tendencję do przyklapu. Serum zamknięte jest w plastikowej buteleczce z pompką, która sprawuje się bardzo dobrze i się nie zacina. Porcja dozowana jest dość spora, powiedziałabym że to dwukrotność porcji w stosunku do serum z Isany. Olejek jest bezbarwny, dość rzadki i śliski z konsystencji - bardzo łatwo się go rozprowadza na włosach. Na włosy do połowy pleców zwykle używam około 3-4 pompek. Zapach w moim odczuciu jest dość specyficzny. Faktycznie przebija się tam śliwka, mirabelka, ale też dosyć mocna nuta olejowa, która osobiście trochę mnie drażni. Być może zależy to od partii. Zapach jest stosunkowo mocny i przez jakiś czas można go wyczuć na włosach (ale absolutnie nie jest to zapach nachalny, który ciągnie się za człowiekiem). Choć nawet na włosach jestem w stanie przede wszystkim wyczuć ten oleisty zapach, dopiero później wyczuwam owoce. Niemniej jednak to serum jest naprawdę świetne. Jest lekkie, można spokojnie je dokładać między myciami włosów, nie obciąża ich. Zauważyłam ogólną poprawę stanu włosów, a przede wszystkim ich końcówek. Włosy są również bardziej błyszczące. Nie skleja włosów i ich nie tłuści. Z działania jestem bardzo zadowolona. Jest dosyć wydajne a przy tym cenowo wychodzi raczej dość korzystnie w porównaniu do innych kosmetyków tej samej marki. Dotychczas używałam ser silikonowych z Isany, które nadal bardzo lubię, ale na zmianę pewnie od czasu do czasu również będę używać tego serum z HTC.
  • 15 kwietnia 2024 o 13:13
    Pachnie śliweczką!
    Serum silikonowe `Ochrona i blask` Hairy Tale Cosmetics, Shine On You Shine & Protection to kosmetyk, który pachnie jak suszone śliwki! Produkt kupiłam w ciemno - bez zapoznawania się z jakimikolwiek opiniami. Nie żałuję zakupu! Produkt spełnia moje wszystkie oczekiwania. Za trochę ponad 30 złotych mam 50 ml bardzo dobrego serum do końcówek. Kosmetyk posiada pompkę, która ładnie dozuje nam płyn. Serum naniesione na włosy wygładza je i nabłyszcza. Lubię sera silikonowe, a to zwłaszcza. "Shine On You" to moje włosowe odkrycie tego roku. Aplikuję produkt zarówno na suche, jak i na mokre włosy - choć preferuję pierwszą opcję. Moje farbowane włosy bardzo polubiły się z tym serum. Produkt jest mega-wydajny i wystarcza na wiele użyć. Zapach kosmetyku jest bardzo przyjemny i dosłownie relaksuje (jak już wspominałam: wyczuwam tu suszoną śliweczkę). Jestem bardzo zadowolona z tego odkrycia kosmetycznego i ponowię zakup. To świetne serum, na które warto wydać te kilkanaście złotych więcej. Jestem zachwycona. Polecam!
    Zalety:
    • zapach, - działanie, - efekty, - opakowanie.