Serum do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Dream Long, Frizz Killer Serum Lekkie serum bez spłukiwania

Nasi użytkownicy zostawili 131 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2025 o 13:25
    Prawie ideał, ale...
    To serum kupiłam z nadzieją, że w końcu znajdę produkt, który ujarzmi moje puszące się włosy, ale jednocześnie ich nie obciąży. I muszę przyznać – jest naprawdę dobre! Zalety? Przede wszystkim lekka, nietłusta formuła, która nie skleja włosów i nie sprawia, że wyglądają na przetłuszczone. Włosy po nim są miękkie, gładkie i ładnie się układają. No i ten zapach – cudowny, słodki, ale nie przytłaczający! Duży plus za to, że nie trzeba go spłukiwać, co ułatwia poranną pielęgnację. A minusy? Jeśli masz bardzo mocno puszące się włosy, to serum może nie być wystarczająco silne. Efekt wygładzenia utrzymuje się, ale nie przez cały dzień – po kilku godzinach włosy mogą znów zacząć się puszyć, zwłaszcza przy większej wilgotności. Podsumowując: świetne serum do lekkiego ujarzmienia włosów, ale dla mocno niesfornych kosmyków może być za słabe. Mimo to warto spróbować – włosy są po nim naprawdę przyjemne w dotyku i wyglądają zdrowo!
  • 23 sierpnia 2024 o 8:59
    Dobre serum
    Serum do włosów jest w porządku, włosy po nim były miękkie, ale to nie był taki efet wow. Należy pamiętać, aby nakładać bardzo małą ilość, aby nie doprowadzić do efetu przetłuszczenia. Lepiej było nakładać serum na włosy suche niż na mokre wtedy był lepszy efekt. Po nałożeniu na mokre pozozstawiał tłustą werstwę. Zapch serum jest dosyć intensywny, dlatego dla osoób wrażliwych może to być uciążliwe.
    Zalety:
    • sprawiał że włosy były miękkie w dotyku
    • bardzo wydajny, stracza na bardzo długo
    Wady:
    • czasami powodował przetłuszczenie się włosów
    • zapach produktu, po dłuższym stosowaniu był uciążliwy
  • 19 sierpnia 2024 o 0:18
    Nie zakupie ponownie
    Skusiłam się do zakupu po świetnych recenzjach ale moim zdaniem produkt nie warty swojej ceny. Nie zauważyłam żadnego efektu wow zapach średni a konsystencja ciut klejącą. Nie zakupię ponownie.
  • 6 sierpnia 2024 o 11:49
    Kupię ponownie
    L'Oreal Paris Elseve Dream Long Frizz Killer Serum to nowoczesny produkt stworzony z myślą o skutecznej kontroli i wygładzaniu puszących się włosów. Serum posiada lekką, jedwabistą konsystencję, która szybko się wchłania i nie obciąża włosów. Jego formuła, wzbogacona o nawilżające oleje i witaminy, skutecznie wygładza włosy, eliminując frizz i dodając im zdrowego blasku. Po aplikacji włosy stają się gładkie, lśniące i łatwe do stylizacji. Serum efektywnie chroni włosy przed wilgocią, zapewniając długotrwały efekt wygładzenia. L'Oreal Paris Elseve Dream Long Frizz Killer Serum to doskonały wybór dla tych, którzy chcą pozbyć się problemu puszących się włosów i cieszyć się gładką, promienną fryzurą.
  • 15 maja 2024 o 22:36
    "Włosy w Raju -)
    Szukając produktu, który zapewni moim włosom długotrwałą ochronę przed puszeniem się i utrzyma je gładkie przez cały dzień, odkryłam Lekkie Serum Frizz Killer od L'Oreal Paris Elseve Dream Long. Po kilku tygodniach regularnego stosowania, mogę śmiało powiedzieć, że jest to prawdziwy ratunek dla moich włosów. Serum ma przyjemny, delikatny zapach, który nie przytłacza, ale delikatnie unosi się w powietrzu, pozostawiając subtelny ślad na włosach. Jest to zdecydowanie produkt, który polecam każdemu zmagającemu się z problemem puszenia się włosów.
    Zalety:
    • Jedną z największych zalet tego serum jest jego lekka formuła, która nie obciąża włosów. gładsze i bardziej ułożone,
    • Serum świetnie sprawdza się zarówno na wilgotne, jak i suche włosy, nie pozostawiając przy tym tłustej warstwy czy uczucia
    • Opakowanie serum również zasługuje na pochwałę. Ma wygodną pompkę, która ułatwia dawkowanie produktu, co pozwala uniknąć marnowania go. Mała ilość produktu wystarcza, aby pokryć całą długość włosów, co sprawia, że butelka wystarcza na długi czas.