Wody perfumowane damskie

Bi-es Experience The Magic EDP

Bi-Es Experience The Magic Woda Perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

patkakz
    23 kwietnia 2020 o 11:05
    Godne polecenia!
    Testowałam już wiele perfum z firmy Bi-es więc nadeszła kolej również na te. Są świetne. Jak dla mnie nieco słodko-kwiatowe ale na prawdę przyjemny zapach. Długo się utrzymują a można je kupić w świetnej cenie. Zdecydowanie jest to dobry zakup. Polecam.
    • flakon
  • 3 kwietnia 2020 o 12:31
    Fajny :)
    Dostałam go na urodziny od swojej mamy i powiem wam że jest bardzo fajny :) Trzyma się stosunkowo długo jak na taką cenę :) Zapach jest kwiatowy , nie duszący . Bardzo przyjemny :)
  • 16 marca 2020 o 15:14
    Piękne !!!
    Kupiłam bez przekonania , pomyślałam tanie to pewnie nie trwały ,otóż myliłam się bardzo ładny trwały kwiatowy zapach za bardzo małe pieniądze . Polecam perfum szczególnie wiosna ????
    Zalety:
    • Tani ,trwały
    W perfumerii
    Elizeum
    24 lutego 2020 o 22:56
    Gdyby były trwalsze...
    Gdy użyłam testera w hipermarkecie, byłam zachwycona. Choć nie znałam tego zapachu, to okazało się, że jest podobny do innego, którego szukałam. Wtedy aromat na moim ubraniu utrzymywał się cały dzień, aż byłam zdziwiona. Następnym razem je kupiłam, cena bardzo niska na tak duże opakowanie. I tu się zawiodłam. Zapach nie utrzymywał się nawet godzinę. Szybko go skończyłam, nie byłam zadowolona z jego efektów. Choć zapach piękny, nic nie ma wspólnego z trwałością.
    • wydajnosć
  • 23 listopada 2019 o 9:12
    Bardzo fajne
    Perfumy dostałam w prezencie bardzoooo dawno temu, a do tej pory mam prawie połowę flakonika i nadal pięknie pachną. Na początku używałam ich bardzo często, bo zapach jest naprawdę super. Nie mniej jednak po jakimś czasie mi się znudziły, niestety taka wada dużych pojemności. Bardzo lubię ten zapach i nadal od czasu do czasu go użyje. Niestety nie ma zbyt długiej trwałości. Ale czego oczekiwać po takiej cenie.
    • elegancki flakonik
    • zbyt duży flakonik
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie