Wody perfumowane damskie

Bi-es Numbers, No 9 For Woman EDP

• 8 listopada 2020 o 19:42
    Katastrofa
    Zapach w porządku, ale nie utrzymuje sie nawet kilka godzin. Opakowanie wykonanie ładnie, ale to na tyle. Poza tym jest niesamowicie niewydajny, żeby wydobyć zapach trzeba troche sie namachać.
    • Flakon
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 7 kwietnia 2020 o 18:34
    Ładne aczkolwiek nie dla mnie w 100%
    Kolejny prezent - trafiony, jednak nie w 100%. Buteleczka perfum zamknięta była w zafoliowanym biało-złotym pudełeczku. Okazało się jednak, że jakoś trochę ich wypłynęło i złota powłoka z atomizera- zeszła - dla mnie to już mankament spory, bo dość długo męczyłam się z oczyszczaniem korka z złotka, które upaćkało wszystko - zmoknięte przez perfumy. Także butelka jest niedopracowana- ale jednak ładna. Jeśli chodzi o flakon perfum to jest on prosty, ma zamkniecie w formie złotej kuli - jak wspomniałam wyżej - ładny, elegancki. Oczywiście posiadają atomizer także w złotym kolorze. Płyn w środku jest różowy. Jeśli chodzi o sam zapach to jest on zdecydowanie na wieczór. Jeśli chodzi też o porę roku to jak dla mnie idealny na jesień czy zimę. Zapach jest dość ciężki, ale nie duszący, kobiecy i zarazem elegancki. Nuty zapachowe ą zdecydowanie kwiatowo-owocowe, w tle z wyczuwalną wanilią. Jeśli chodzi o trwałość to są całkiem OK, dość długo czuje się je na ciele, jednak dla mnie niewystarczalnie. Mam wrażenie, ze trzeba się nimi BARDZIEJ popsikać aby dłużej pachnieć - chociaż sama nie wiem. Zapach mnie nie dusi, jednak nie przekonuje mnie sobą w 100%. Jest OK, będę to powtarzać, ale nie będę płakać gdy je wypsikam do ostatniej kropli.
    Zalety:
    • Wizualnie OK
    • Zapach jest przyjemny
    Wady:
    • Niedopracowane opakowanie - wylewa się
    • Zapach nie jest trwały
    • Wydają się mało wydajne
    ivva1
    1 kwietnia 2019 o 10:27
    O nieeee !
    Używa od:próbka
    Otrzymałam mini wersję w pudełku subskrypcyjnym. Generalnie jeśli dostaję jakieś perfumy a nie do końca mi odpowiadają, służą mi do ... odświeżania toalety. Niestety w tym wypadku zapach jest ...strasznie nieprzyjemny. Wydaje mi się, że był chyba inspirowany słynnym Lancôme La Vie Est Belle, ale mocno podrasowany. Są one słodkie , ale z domieszką czegoś tak paskudnego, że po 2 minutach poleciałam do łazienki szorować nadgarstek. To chyba pierwsze perfumy w moim życiu, na które tak zareagowałam. Trwałosc. No i za to mały plusik :D Trochę czasu mi zajęło zmycie zapachu z ręki.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie