Cienie do powiek

Lovely Electric Plum Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Mela345
    5 listopada 2022 o 3:56
    MAM FAWORYTÓW
    Plusy(+) - pigmentacja - trwałość może być - cena - dostępność - kolor 3(niebieski) oraz kolor 6(fiolet)! - ładnie się blendują Minusy(-) - reszta cieni taka średnia kolorystycznie, według mnie nic nadzwyczajnego Podsumowując mam perełki w tej paletce więc nie wyobrażam sobie po nią nie sięgnąć. Aczkolwiek reszta cieni jest taka sobie.
  • 5 maja 2022 o 16:46
    O dziwo dobra ....
    Myślałam że jest to kolejna paletka dla nastolatek i zdobędzie miano bubla , jednak przy pierwszym makijażu bardzo się nią zaskoczyłam , cienie są kremowe , dobrze pracują blendowanie jest bez większych problemów , pigmentacja jest w porządku nie jest może spektakularna ale nie cienie nie obsypują się i powieka tak szybko ich nie zjada , do makijażu od czasu do czasu żeby przełamać nudę polecam , niewiem jak latem używałam zimą
    Zalety:
    • Całkiem dobra pigmentacja
    • Konsystencja
    • Nie obsypują się
    • Całkiem dobra trwałość
    Wady:
    • Opakowanie tandetne i się łamie
  • 20 sierpnia 2021 o 17:28
    Crazy colours
    Kupiłam na promocji w Rossmann ,ładne kolory intensywne matowe fajna opcja dla osób które lubią szaleć z intensywnymi kolorami cienie dobrej jakości polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Pigmentacja
    • Bezproblemowe w aplikacji
    • Dają efekt wow
    Edith14
    10 września 2020 o 11:15
    Zdają egzamin
    Paletka jest dość mała, ale zawiera aż siedem bardzo nietypowych kolorów Myślę że jest bardzo ciekawa i warto ją mieć, tym bardziej że kupiłam ją za jakieś 15 zł w promocji w Rossmanie .W zależności od naszych upodobań możemy dzięki niej stworzyć zwykły codzienny makijaż jak i bardziej wyrazisty, wieczorowy . Mamy tutaj 5 matowych i 2 błyszczące kolory beż, zieleń, niebieski, brąz, pomarańczowy, fioletowy i bardzo ciemny połyskujący brąz wpadający nawet w czarny . Także jest interesująco , Cienie jak za tą cenę są dobrze napigmentowane, dobrze się nimi pracuje nawet amatorsko, bo ja makijażystką raczej nie będę ( chociaż kto to wie ) nie osypują się i efekt jest naprawdę trwały, z łatwością się blendują ♥️ Mam kilka innych cieni z o wiele droższych firm i te są na prawdę dobre . Także jeśli lubicie odważne kolory, albo po prostu chcecie czasem ożywić swój makijaż to polecam tą paletkę. Opakowanie i aplikator jest jaki jest, ale za tą cenę jest to nie istotne jak dla mnie cienie zdają egzamin i to się liczy ❤
    Zalety:
    • Ciekawa kolorystyka
    • Niska Cena
    • Dobra pigmentacja
  • 31 maja 2020 o 4:42
    Mini Electric Plum
    Paletę Electric Plum z marki Lovely zakupiłam jaką trzecią do mojej kolekcji (wcześniej miałam już Peach Desire i Candy Box). Tym razem też zaciekawiła mnie kolorystyka, zupełnie inna od pozostałych dwóch palet. Tę paletę również kupiłam na promocji w Rossmannie i wtedy jej cena była bardzo korzystna. Paleta jest mała, plastikowa, bez lusterka. W środku znajdziemy w sumie 7 cieni, 5 matowych i 2 błyszczące. Kolorystyka matów to beż, zieleń, niebieski, brąz, żółty. A kolorystyka cieni błyszczących to fiolet i ciemny brąz. Przy użyciu tej palety można stworzyć bardzo kolorowy makijaż, dla niektórych dzienny, dla niektórych wieczorowy, a dla niektórych koncertowy. Wszystko zależy od preferencji i podejścia. Jakość tych cieni jest bardzo dobra, mają fajną pigmentację i łatwo się nimi pracuje, zarówno matami jak i cieniami błyszczącymi. Lubię tę paletę za to, że jest zupełnie inna niż pozostałe dwie i idealnie do nich pasuje jako takie uzupełnienie.
    Zalety:
    • Nietypowa i fajna kolorystyka cieni
    • Dobra jakość cieni
    • Polski produkt
    Wady: