Gąbki i aplikatory do makijażu

bebeauty Gąbeczka do makijażu 3D bez lateksu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 27 czerwca 2023 o 14:59
    Uwielbiam ten zapach taniości
    Nie maluję się zbyt często, więc nie lubię przepłacać za gadżety do makijażu. Ta gąbeczka spełnia wszystkie moje wymagania. Tania? Tania Da się nią nałożyć makijaż? Da Nie rozpada się po pierwszym użyciu? Nie rozpada No czego chcieć więcej?
  • 25 kwietnia 2021 o 19:51
    Świetna i tania
    Gąbeczka nie jest dla mnie ani zbyt miękka, ani zbyt twarda, ma bardzo przemyślany kształt, dzięki któremu jestem w stanie równomiernie i w każde miejsce rozprowadzić podkład. Po zmoczeniu nie wsysa zbyt wiele podkładu. Dość łatwo się ją myje. Mam ją już 2 lata i nie widać żadnych wad, nic się z nią nie dzieje.
    Zalety:
    • Trwała
    • Dobrze rozprowadza podkłady
    • Przemyślany kształt
  • 11 lutego 2020 o 13:32
    Nie sprawdziła się
    Gąbeczkę kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami oraz ceną. Zawiodłam się jednak na niej. Produkt otrzymujemy zamknięty w opakowanie, co jest oczywiście plusem. Gąbeczka sama w sobie jest mała, pod wpływem wody rośnie, jednak nie jest to jakaś duża różnica w rozmiarze. Jest dosyć twarda, nawet po namoczeniu. Ciężko rozprowadzić nią równomiernie podkład na twarzy. Raczej do niej nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • twarda
  • 1 grudnia 2019 o 18:21
    Lubię
    Gąbeczkę posiadam w czarnym kolorze . Jest bez lateksu za co duży plus. Według mnie nie jest ani bardzo miękka ani za twarda. Kształt łezki z jednym bokiem ściętym na płasko, dzięki czemu jest precyzyjna. Dobrze nakłada się nią podkład jak i również sprawdza się do bakingu . Nie tworzy smug tylko równomierne rozkłada produkt wygładzając przy tym buzię. Nie wpija dużej ilości produktów dzięki czemu nie marnuje kosmetyków. Łatwa w czyszczeniu i trwała .
    Zalety:
    • nie wpija dużej ilości kosmetyków
    • Równomierne rozkłada produkty
    • Sprawdza się do bakingu
    • Łatwa w czyszczeniu
    • Dobra twardość i trwałość
    • Ergonomiczny kształt
  • 12 listopada 2019 o 15:33
    Dobra ale na krótko
    Gąbkę kupiłam przez przypadek w Biedronce. Skusiła mnie również jej cena. Uważam że jak za takie pieniądze to nie można się po niej spodziewać cudów. Fakt ,jest dość twarda. Ja przed każdym użyciem dobrze zwilżałam ją wodą co trochę niwelowało efekt twardości. Przez pierwszy miesiąc gąbką spisywała się bez zarzutów ale potem niestety już było coraz gorzej. Nie pęczniała po wpływem wody ,robiły się na niej dziwne pęknięcia, ciężko było ją wyczyścić i nałożyć podkład. Uważam że gąbka jest dobra ale do stosowania na krótko.
    Zalety:
    Wady:
    • Twarda
    • Pęka
    • Po dłuższym stosowaniu nie pęcznieje i traci swoje właściwości
    • Ciężko ją doczyścic