Gąbki i aplikatory do makijażu

Hulu Sponge Mint Gąbka do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 lipca 2024 o 22:50
    Super gąbeczka!
    Bardzo fajna gąbka do makijażu. Po namoczeniu bardzo zwiększa swoją objętość i nie pochłania podkładu. Gąbeczka jest sprężysta dzięki temu fajnie się nakłada podkład. Bardzo łatwo się domywa. Jak dotąd najlepszą gąbką jaką miałam!
    Zalety:
    • Łatwość mycia
    • Nie wchłania podkładu
  • 13 maja 2024 o 8:26
    najlepsza!
    Prztestowalam już wiele gąbeczek do makijażu tych tańszych jak i droższych jednak ta jest moim numerem #1 od paru lat. Jest miękka po zmoczeniu i bardzo przyjemna w użyciu. Ma idealny kształt więc łatwo dotrzeć do każdego miejsca twarzy.
    Zalety:
    • kształt
    • miękkość
    • użytkowanie
  • 12 października 2023 o 11:42
    Gąbeczka super
    Bardzo fajna gąbeczka dzięki, której makijaż wygląda pięknie i elegancko. Przed użyciem należy zwilżyć gąbeczkę i produkt rozprowadzić na twarz. Dzięki niej można pięknie rozprowadzić makijaż na twarzy.
    Zalety:
    • wysoka jakość gąbki
    • piękny makijaż,
  • 11 września 2020 o 18:39
    Na początku fajna....
    Na początku była dla mnie jedna z lepszych gąbeczek,natomiast po zakupieniu Ibry stwierdzam ,że ta jest taka sobie. Nie wiem czy to moja wina,ale gąbeczka z czasem stała się twarda i dosyć szybko pękła mi w dolnej części. Po za tym świetnie gąbeczka rozprowadzała podkład i nie zostawiała smug.
  • 31 marca 2020 o 11:57
    Moja gąbka
    A oto moja gąbeczka, której używam na codzien. Idealnie wyważona, nie jest zbyt miękka ani zbyt twarda, w sam raz! Idealnie rozprowadza podkład, chociaż potrafi też zjeść trochę produktu. Dlatego najpierw podkład rozprowadzam palcami a później doklepuję gąbeczką. Ma piękną niebieską barwę, co wyróżnia ją spośród innych gąbek w mojej kolekcji. Nie jest też bardzo droga, kosztuje ok 22zł.
    Zalety:
    • jakość
    • kolor
    • ładnie rozprowadza podkład
    • idealnie miękka
    Wady:
    • czasem zjada podkład