Kredki do brwi

SinSkin Brow Pencil Kredka do brwi

• 3 września 2021 o 20:17
    Najlepsza
    Używałam wielu kredek do brwi, preferuję cieńkie i precyzyjne rysiki - a ta kredka dokładnie taki rysik posiada. Kolor 112 należy do moich absolutnie ulubionych, 113 też jest ok. Kredka ma IDEALNĄ twardość, zostawia tyle pigmentu ile trzeba, nie brudzi, nie rozmazuje się, można nią wyrysować idealny ksztalt. Zużyłam ich już kilka i kupuję na zapas, bo SINSKIN wycofał się z Rossman. Dla mnie to jest kredka idealna, zawsze dostaje zapytania czym mam podkreślone brwi, bo wyglądają tak ladnie, a to zasluga tej właśnie kredki.
    Zalety:
    • Precyzyjny rysik, idealne kolory, dobra twardość, cena proporcjonalna do jakości, szczoteczka do rozczesywania brwi
  • 7 kwietnia 2020 o 11:56
    precyzyjny grzebyczek
    Nigdy niestosowałam kredki do brwi i trochę się obawiałam,czy poradzę sobię z makijażem i czy efekt bedzie dobryr,ównież dlatego ,że mam dość wrazliwe okolice oczu.Ale moje obawy były nie potrzebne,KredkaSinSkin bardzo dobrze pokryła moje brwi ,stały się wyraźniejsze i dobrze podkresliły moją twarz, a grzebyczek dokłądnie je rozczesał i nadał ładny kształt.Przez cały dzień w pracy nie muszę ich poprawiać ,bo nie ścierają się ,ani kredka nie spływa.Szczoteczka doskonale rodziela brwi.Produkt nie podraznił mojej skóryjest wydajny i łatwy w aplikacji.Myslę iż to doskonały wybór .Polecam:)
    Zalety:
    • dobrze podkreśla brwi
    • niezacierają się ,ani niespływają,
    • szczoteczka dobrze rozdziela i rozczesuje brwi ,
    • nie podraznia okoloc oczu,
    • wydajny,
    • łatwa aplikacja
    missimo
    10 listopada 2019 o 0:37
    Tragedia, ale efekt fajny
    Niesamowicie zawiodłam się tą kredką. Co prawda efekt daje naturalny i ładny, ale nie takim kosztem. Ogólnie nieproporcjonalna jest cena do jakości wykonania. Czuć tani plastik. Sama kredka jest bardzo twarda i słabo napigmentowana. Ciężko się z nią pracuje, trzeba poprawiać te same miejsca, niesamowicie trudno jest precyzyjnie wyrysować kontur, szczególnie zewnętrzną stronę brwi. Dodatkowo rysik ciągnie za brwi, które są wyrywane. Ostateczny efekt co prawda jest naturalny i naprawdę ładny, ale ile ja się namachałam, ile napoprawiałam, ile brwi mi poleciało, niewarte to świeczki.
    Zalety:
    • naturalny efekt
    • chłodne, naturalne odcienie
    Wady:
    • kiepska jakość plastiku
    • słaba pigmentacja
    • twardy rysik
    • mało precyzyjna
    • wyrywa brwi
    • wysoka cena
    Tynka81
    14 lipca 2019 o 15:20
    Fajny produkt
    Zdecydowałam się na kolor 112 Brownie, brąz w chłodnym odcieniu. Twarda, cienka, idealnie się nią podkreśla brwi. Trwała, bezproblemowa w użyciu, idealna do codziennego makijażu. Plus za szczoteczkę.
  • 1 stycznia 2019 o 20:14
    Znalazłam w końcu swój ideał :)
    Oceniam kolor 113. Kredka jest idealnie cienka i odpowiednio twarda :) To pozwala precyzyjnie zaznaczyć brwi, a nawet dorysować pojedyncze włoski. Uwieeelbiam taką właśnie twardość, gdyż poprzez to mam większą kontrolę nad efektem końcowym :) Kredka jest świetna do codziennego makijażu. Dość szybko można wyczarować idealne, nie przerysowane brwi. Doskonała dla osób, które nie mają jeszcze wprawy w malowaniu brwi. Jej twardość i pigmentacja nie pozwoli zrobić sobie krzywdy ;) Kredka utrzymuje się w nienaruszonym stanie aż do demakijażu :D Czekam na promocję -49% Edytuję: Usuwam oznaczenie jako HIT, gdyż kredka po pewnym czasie zaczyna "działać" jak tańszy zamiennik. I najważniejsze, złamała się, a nie ma możliwości jej naprawienia.
    Zalety:
    • Idealny kolor
    • Idealnie cienka i twarda
    • Nadaje idealny kształt, bez przerysowania
    Wady:
    • Cena, ale za tę jakość jest tego warta!!!

Zobacz także inne Kredki do brwi