Ziaja LipoCell Bloker, Peeling myjący w żelu z kompleksem antycellulit

• 25 maja 2010 o 11:37
    do codziennego użytku - tak
    Nie kupię ponownie - bo już go wycofują... Kupiłam jakiś czas temu na wyprzedaży w Rossmanie za kilka pln. Po wypróbowaniu dokupiłam dwa następne;) To dobry produkt, ale dla mnie raczej do codziennego użytku niż do solidnego peelingu raz czy dwa razy w tygodniu. Ściera całkiem nieżle, ale nie jest to mega zdzierak. Stosowany regularnie przyjemnie wygładza skórę. Nie podrażnia i nie wysusza. Miły zapach ( choć ta pomarańczka ciut syntetyczna;)) uprzyjemnia stosowanie. Co do wlaściwości antycellulit;) - heh, chyba nikt w to nie wierzy, ale każdy peeling połączony z masażem jest dobrą profilaktyką. Mam nadzieję, że Ziaja wprowadzi coś równie miłego na miejsce tego peelingu:) Używam tego produktu od:kilka tyg. Ilość zużytych opakowań:w trakcie 3
  • 14 kwietnia 2010 o 20:26
    Pokochałam od 1-szego tarcia
    Cuuudny :love: Szkoda, że już wycofują, kiedy wreszcie go odkryłam, nie zdążę się nim nacieszyć... :cry: Plusy: + bardzo dużo ścierających drobinek - w większości peelingów nie dość, że mało, to są takie... anemiczne :rolleyes: + mimo, że są małe to dość dobrze ścierają - ja lubię ostre tarcie ( :D ), więc muszę dość mocno masować, że by coś poczuć (mogłyby być albo większe albo bardziej ostre) + piękny zapach - słodka pomarańcza z wyczuwalną lekką, kwaśną nutą :slina: + ładnie wygładza skórę + cena - kupiłam w za grosze - 5,29 zł Minusy: - mało wydajny :( - wycofują go już :cry: Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go
  • 2 listopada 2009 o 15:26
    Bardzo dobry!
    Super super wydajny. Delikatny zapach, jak i drobinki peelingujące. Tworzy delikatną pianę. Wygodny w użyciu. Dobrze wygładza skórę:) Jest jednym z tańszych peelingów antycellulitisowych. Polecam. Używam tego produktu od:4 miesiące Ilość zużytych opakowań:1
    MartaKW
    26 lutego 2009 o 15:29
    Może być,bez rewelacji!
    Nic specjalnego.Przyjemny cytrusowy zapach,mocno granulista struktura,można powiedzieć,że wręcz piaszczysta.Dobrze złuszcza,ale trzeba się trochę namęczyć,żeby dobrze rozmasować produkt na ciele.Jeżeli się go szybko nie spłucze to z tym też jest problem. Używam tego produktu od:W zeszłym roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 3 stycznia 2009 o 12:54
    Nawt, nawet :)
    Miałam ten peeling jak tylko weszła seria lipocell z ziajii to było hoho dawno :) W połączeniu z żelem lub oliwką z tej serii jest super. Urzekł mnie jego zapach no i nazwa lipocell bloker ;P fajnie ściera, miło się nim myje, pozostawia miły zapach gorzkiej pomarańczy, jednak wolę bardziej zróżnicowane ziarenka lub grube dlatego ten nie do końca mi odpowiadał. Duża zaletą jest niska cena :) ale jak dla mnie produkt bez szału :) Używam tego produktu od:pare lat temu Ilość zużytych opakowań:1