Gąbki i aplikatory do makijażu

Long4Lashes Blender Precision Gąbeczka do precyzyjnego makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 lipca 2024 o 0:49
    Najmocniej polecam!
    To już moja 5 gąbka tej firmy i nigdy się na niech nie zawiodłam. Idealnie wtapia podkład w skórę.Jest mięciutka i wygodna w użytkowaniu. Cena adekwatna do jakości. Zero wad,same zalety.
    Ann9555
    29 czerwca 2023 o 10:21
    Najlepsza jaką do tej pory testowałam
    Gąbka zamknięta w wygodnym i higienicznym opakowaniu. Przyda się również,np na podróż. Gąbka jest ultra miękka. Sporo rośnie. Jest wygodna w użyciu i precyzyjna. Nie jest zbyt mocno porowata. Nie wpija dużych ilości produktu. Jest tak delikatna i miękka, że praca z nią to czysta przyjemność i mam wrażenie , że produkty nią nakładane po prostu wyglądają korzystniej.
    Zalety:
    • miękka
    • nie jest za bardzo porowata
    • idealny kształt
    • materiał łatwo i szybko się myje
  • 13 czerwca 2023 o 0:46
    Najlepsza jaką miałam
    Kupiłam ją przypadkiem, chociaż byłam wrogo nastawiona do tej formy aplikacji podkładu po paru gabeczkowych porażkach, czasem tak jest ze coś kupimy a w domu zastanawiamy się „po co?”. Dałam jej szanse i odmieniła moje nastawienie! Świetnie nakłada podkład i korektor pod oczy, ma idealną sprężystość i fakturę, nie zostawia smug. Nawet pare osób zapytało mnie czym rozprowadziłam podkład bo widać różnice i jest znacznie lepiej niż zwykle.
  • 17 lutego 2023 o 10:43
    Cudowna!
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach, stacjonarnie oraz online OPAKOWANIE – jest zabezpieczona w plastikowym woreczku, które trudno zniszczyć, co jest na plus SZATA GRAFICZNA – niemalże brak EFEKT – przyjemnie nakłada się nią makijaż, nie targa się, jest bardzo precyzyjna np. przy oczach ZESTAW – nie widziałam TRWAŁOŚĆ – nie jest to taka tania gąbeczka z malutkimi wypustkami, jest bardzo zbita, wygląda profesjonalnie i też tak nakłada się nią makijaż PODRÓŻ – sprawdza się, szczególnie dlatego, że opakowanie można wykorzystać ponownie CENA – ok. 20 zł
    Zalety:
    • efekt
    • trwałość
    • podróż
    millane
    11 października 2022 o 12:17
    Całkiem ok
    Gąbka ma intensywny różowy kolor i wygodny kształt, ze ściętym bokiem. Po wyjęciu z opakowania jest twarda i zbita. Po zmoczeniu zwiększa swoją objętość prawie dwukrotnie i staje się bardziej miękka. Mocno puszcza farbę przy myciu. Gąbka po kilku myciach się wyrabia, staje się coraz bardziej miękka i większa niż na początku. Moim zdaniem lepiej się pracuje z takim używanym egzemplarzem. Jajko jest miękkie, nie tworzy smug na twarzy. Kształt jest wygodny w użytkowaniu i pozwala na nałożeniu kosmetyku na skrzydełka nosa czy inne trudno dostępne miejsca. Mam wrażenie, że powierzchnia gąbki jest mało porowata i jakby śliska. Przekłada się to na utrudnione mycie gąbki. Mimo, że ratuję się olejem, ciężko jest z niej domyć podkład. Dobra wytrzymałość, gąbka nie niszczy się szybko, nie pęka.