Wody perfumowane damskie

Miss Kay Boho Vibes EDP

wixenx
    18 marca 2023 o 14:13
    Nie polecam
    Perfumy ładnie pachną oraz mają fajny przestępny cenowo flakonik, idealny do torebki czy na wyjazd. Nuta zapachowa ciężka do określenia, trochę owocowa, trochę kwiatowa, słodka. Na tym liczba plusów się kończy. Nie są trwałe, ulatniają się bardzo szybko, mam wrażenie że po 5 minutach już ich nie czuć - ani na skórze, ani na ubraniu. Szkoda pieniędzy.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • wielkość flakonika
    Wady:
    • brak trwałości
    • szybko się ulatniają
    W perfumerii
  • 11 sierpnia 2021 o 19:23
    Szału nie ma
    Perfumy kwiatowo - owocowe. Wygodny, niewielki flakon. Perfumy idealne na wyjazd. Nie są trwałe, ani wydajne. Zapach pospolity, niewyróżniający się. Cena dosyć wygórowana. Perfumy dostępne są w drogeriach i perfumeriach.
  • 24 listopada 2019 o 12:59
    Interesujące połączenie
    Lubię testować nowe zapachy perfum i moja kolekcja ciągle rośnie. Kiedy dostałam zestaw perfumetek Miss Kay byłam w siódmym niebie. Nie tylko piękne opakowanie, ale też śliczne flakoniki od razu skradły moje serce. Woda perfumowana Boho jest idealnym wyborem dla osób lubiących świeże nuty zapachowe. Idealnie nadaje się na letnie dni, ale sprawdzi się też wtedy kiedy mamy ochotę na zapach dodający energii i orzeźwienia. OPAKOWANIE Zestaw perfumetek otrzymałam w ślicznym opakowaniu w kolorze czarno-różowym z logo marki i tłem jakby z drobinkami złota. Prezentuje się ono kapitalnie. W środku znajdują się 3 zapachy. Takie zestawy są również dostępne w drogerii hebe, z tego co wiem ta marka jest dostępna tylko tam. Bardzo podoba mi się szata graficzna tych perfum – łapacze snów, piórka, morskie fale, idealnie nawiązujące do klimatu boho. Poza tym flakonik jest bardzo prosty. Wykonany z przezroczystego szkła, posiada srebrną zatyczkę. Atomizer idealnie dozuje ilość produktu, nie zacina się. Mały rozmiar sprawia, że perfumy spokojnie można wrzucić do torebki lub kosmetyczki. PERFUMY Uwielbiam perfumy o orzeźwiających, dodających energii akrodach i często sięgam po te z nutami cytrusów. Tutaj właśnie cytrusy w połączeniu z kwiatami i egzotycznymi przyprawami tworzą idealne połączenie. Na początku wyzuwam wyraźną cytrynę w otoczeniu majestatycznej, lekko łagodzącej zapach cytryny pudrowej róży i słodkiej brzoskwini. Połączenie jest świeże, ale zarazem eleganckie i można rzec niespotykane. Po chwili od apliakacji zapach ewoluuje i na plan wchodzi słodka wanilia oraz drzewo sandałowe nadające temu zapachowi nieco cięższego charakteru. Fasolki tonka jakoś nie wyczuwam, kryje się za innymi nutami. Zapach jest całkiem trwały – wytrzymuje ok 4-5 h a przynajmniej tyle go wyczuwam, na ubraniach oczywiście pozostaje o wiele, wiele dłużej. Za tę cenę jest wart uwagi. PLUSY nietypowe połączenie zapachowe dobra trwałość ciekawy flakonik
  • 30 lipca 2019 o 5:42
    Zakochana w Boho Vibes
    Niesamowity zapach , dzięki któremu możesz poczuć się jak uczestniczka festiwalu. Połączenie przepięknych aromatów, zarówno tych orzeźwiający jak cytryna jak i zmysłowych. Dla mnie idealny zapach na lato. Perfumy do kupienia w Hebe.
    Zalety:
    • Mała pojemność, idealna do torebki. Zapach długo utrzymuje się na skórze.
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie