WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bronzery i pudry brązujące

Revers Cosmetics Bronze & Shimmer, Bronzing Powder Puder brązująco – rozświetlający

• 11 kwietnia 2022 o 12:55
    Zaskoczył pozytywnie
    Marka rewers jak dla mnie ma fajne perełki makijażowe.... Ale tutaj zaczynamy od opakowania no to średniej jakości widać ,że to produkt z tych tańszych ale ...po otwarciu czuć ładny zapach ładny jest też wzorek wytłoczony w produkcie ...kolor to sztosik ciepły zloto brązowy...no ja kilka razy podchodziłam do tego produktu jeśli chodzi o twarz i te pierwsze próby kończyły się plamami ale ehh teraz już jest dobrze i pięknie daje efekty musnietej jakby słońcem skóry na dekolcie i twarzy....teraz jestem blada ale jak się trochę opale napewno efekt będzie jeszcze fajniejszy... Łatwo się blendowal trwałość też poprawna
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Ann9555
    23 grudnia 2020 o 9:10
    Powiew letniego słońca
    To kolejny bronzer z tej marki, który zdecydowanie przypadł mi do gustu. Ale od początku. Opakowanie średnie, ja zawsze mam z nimi problem ponieważ w pewnym momencie wyrabia się zamknięcie. Zapach sztuczny, ale szybko sie ulatnia. Super tłoczenia. Produkt nie jest za mocno zbity. Pędzel sunie po nim idealnie. Mega wydajny. Daje efekt muśniętej słońcem skóry z drobnymi drobinkami rozświetlającymi. Tylko uwaga! Bo pigment jest mocny i jak nie chcemy sobie zrobić ceglastej plamy to musimy nakładać go z wyczuciem, a wtedy efekt na pewno będzie bajeczny! Utrzymuje się bez problemu cały dzień.
    Zalety:
    • efekt
    Wady:
  • 11 lipca 2019 o 9:35
    Świetny na lato!
    Jest to produkt do ocieplania cery, nadania efektu zdrowej opalenizny, pięknie rozświetlonej skóry ❤ Nie wykonturujemy nim buzi, ale w okresie letnim, lepiej moim zdaniem wygląda właśnie taki bronzer z drobinkami nałożony na większe partie twarzy, niż matowy bronzer nałożony miejscowo. Ma w sobie delikatne drobinki, ale bardzo naturalnie wygląda, można go używać z powodzeniem na obojczyki, dekolt i ramiona. Nie robi smug i plam, nie wygląda brudno. Jest mocno napigmentowany, wiec trzeba uważać, żeby nie przegiąć ???????? Nie blaknie w ciągu dnia! Naprawdę fajnie wygląda, jest ciepły, ale nie pomarańczowy czy różowy, skóra wygląda jak muśnięta słońcem a nie samoopalaczem. Must have na ciepłe dni!
  • 2 kwietnia 2019 o 13:18
    Idealny na lato
    Puder zamknięty w kompaktowym, okrągłym opakowaniu. W jego wnętrzu skrywa się ładnie wyglądający puder z wytłoczonym wzorkiem. Puder ma fajną, kremową konsystencję. Łatwo się go nakłada, nie tworzy plam dzięki czemu nie zrobimy sobie nim krzywdy. Dzięki budowaniu intensywności możemy delikatnie lub mocno podkreślić rysy twarzy. Pigmentacja jest świetna, trwałość bardzo dobra. Drobinki pięknie odbijają światło. Wybrałam kolor 04, czyli ten najciemniejszy. Niestety nie do końca pasuje do mnie ta kolorystyka.. Kolor jest dość ciepły ja aktualnie wolę zimniejsze tony. Będzie idealny latem, kiedy twarz ładnie się opali będzie idealny.
    Zalety:
    • konsystencja, dobry pigment, cena
    xjuulix
    11 lutego 2019 o 11:25
    Bardzo fajny
    Puder brązująco-rozświetlajacego Bronze & Shimmer w odcieniu 01. Jako, że polubiłam efekt zdrowej, promiennej cery to i bronzery rozświetlające bardzo lubię. Ma piękny złoto-beżowy kolor. Dobrze się nakłada i nie tworzy plam. Myślę, że będzie pięknie wyglądał również latem na opalonych ramionach czy dekolcie. Warto wspomnieć o bardzo dobrej pigmentacji, dzięki której puder jest wydajny i nie potrzeba go wiele dla wyraźnego, długotrwałego efektu . . Opakowanie plastikowe, solidne. Pojemność - 9g. Dostępny w czterech wersjach kolorystycznych: ✔No1 ✔No2 ✔No3 ✔No4