Wody perfumowane damskie

Christian Dior J'Adore Absolu 2018 EDP

• 15 marca 2024 o 11:44
    Bukiet Kwiatów
    Kobiece, atrakcyjne, zadziwiające. Nigdy się nie spodziewałam, że taki biało-kwiatowiec przypadnie mi do gustu. Jaśmin zdecydowanie dominuje w każdym momencie trwania zapachu. W nutach serca już nie jest tak dominujący jak w przypadku nut głowy. Jest delikatny, ale z charakterem. Momentami perfumy są jedwabiste, kremowe, przyjemne. Dla kobiety zdecydowanej, pewnej siebie, oryginalnej. W pierwszej chwili ulepny jaśminowiec, nic specjalnego. Później zapach zyskuje na wartości, wprowadza w osłupienie, zadziwiająco piękne.
    W perfumerii
  • 17 lutego 2019 o 12:15
    Boskie
    Używa od:próbka
    Bardzo bogate perfumy, powstałe w 2018 roku (nie mylić z J'Adore L'Absolu z 2012 r.). Mocno kwiatowe, do tego słodkie. Najbardziej wyczuwam jaśmin i tuberozę. W tle pobrzmiewają pudrowa róża, kwiat pomarańczy i magnolia. Mimo, że nie jestem zwolenniczką czysto kwiatowych kompozycji, to tutaj naprawdę jestem pod wrażeniem. Czuć luksus, bardzo wysoką jakość produktów. Są eleganckie i niesamowicie kobiece. Pasują mi na każdą porę roku (może oprócz upalnego lata- mogą być wtedy za ciężkie) i dnia. Trwałość i projekcja wybitne. Jedynym problemem jest cena, niestety bardzo wysoka.
    Zalety:
    • projekcja
    • flakon
    Wady:

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie