Dezodoranty i antyperspiranty

e-ZikoApteka.pl
Bio Tech PROFIL POLSKA SP. Z O.O. URIAGE Antyperspirant roll-on 50 ml 7062107

• 6 września 2023 o 21:41
    Skuteczny
    Od lat używam, na zmianę z drogeryjnymi, antyperspirantów z apteki. Do tej pory używałam głównie Vichy. Po raz pierwszy jednak skusiłam się na Uriage i jestem pod wrażeniem. Najmocniej pocę się w sytuacjach stresowych i wówczas faktycznie potrzebuję czegoś mocniejszego, zwykły antyperspirant siè u mnie nie sprawdzi. Ten jest skuteczny. Pocę się, ale nie towarzyszy temu dyskomfort zapachowy. Sam produkt ma delikatny zapach, troszkę za słodki, ale po chwili od aplikacji go nie czuję. Niestety, brudzi ubrania, co zauważyłam na czarnej koszulce. Sama aplikacja jest przyjemna, jest dość "mokry", ale szybko wysycha. Utrzymuje się cały dzień i o to chodzi. Wydaje mi się, że jest mniej wydajny niż słynny Vichy, ale za to tańszy. Trzeba tylko zwrócić uwagę, bo w identycznym opakowaniu, tylko z 1 kropelką jest dezodorant. On nie jest tak skuteczny, a są często mylone.
  • 12 lipca 2023 o 17:36
    Najlepszy jaki kiedykolwiek miałam
    Jestem drobna ale niestety dość mocno się pocę. Używałam wielu dezodorantów ale Uriage to moje odkrycie. Najlepszy jaki kiedykolwiek miałam. To nie jest bloker ale jest równie skuteczny. Wszyscy, którym go poleciłam przyznali mi rację i pokochali tak jak ja.
  • 23 sierpnia 2022 o 11:54
    Nie spełnia swojego zadania
    Ten antyperspirant ładnie pachnie i chyba tylko na tym kończą się jego plusy. Lubię testować antyperspiranty i zawsze szukam tego najbardziej skutecznego więc tym razem zakupiłam ten w aptece internetowej. Uzyw go teraz podczas upałów jednak niestety nie działa jak należy, nie hamuje pocenia się wręcz mam wrażenie że go potęguje. Niestety zawiodłam się
    Zalety:
    Wady:
    • Brak działania
    h4ch1
    2 lipca 2020 o 11:59
    Skuteczny i delikatny
    Działa przez cały dzień, jest delikatny i ma bardzo delikatny zapach, który na ciele jest niewyczuwalny. Nie plami ubrań, ani nie zostawia pod pachami filtru, nie daje też uczucia nieprzyjemnego ściągnęcia po aplikacji. Jedynym minusem jest tutaj cena, ale ten produkt bardzo często bywa przeceniany.
    Zalety:
    • delikatne, ale skuteczne działanie
    • nie brudzi ubrań
    • wygodna aplikacja
    nanette
    17 kwietnia 2020 o 10:05
    Jest super
    Mój ulubiony antyperspirant. Mam tendencję do uczuleń ale nie lubię naturalnych dezodorantów ponieważ nie odpowiada mi ich działanie. Antyperspirant Uriage jest bardzo delikatny dla skóry, ma delikatny zapach i "wytrzymuje" cały dzień. Nie klei się, nie brudzi ubrań i nie zostawia plam na białych koszulach. Jedynym mankamentem jest cena - 41 zł. Szukam promocji i robię zapasy, ale mimo miłości do tego produktu nigdy nie kupiłabym go w cenie regularnej.
    Zalety:
    • działanie
    • delikatność dla skóry