Lakiery do włosów

Syoss Pure Hold Hairspray Lakier do włosów

• 10 lutego 2025 o 7:19
    spoko
    miałem go tylko raz bo więcej nie mogłem trafić na półce sklepowej na niego. Spryskacz działa bez zarzutów i ładnie pachnie. Nie skleja włosów i nie wysusza ich a irokez trzyma się przez kilka godzin. Dla mnie spoko.
    Zalety:
    • dobrze trzyma irokeza
    mm2991
    12 października 2023 o 5:03
    Super
    Lakier w standardowym opakowaniu dla tego typu produktów. Charakteryzuje się nawet przyjemnym zapachem. Lakier łatwo się aplikuje, nie dusi. Dobrze utrwala fryzurę ale nie skleja włosów, nie tworzy kasku. Lakier łatwo się wyczesuje oraz zmywa. Produkt wydajny.
  • 20 marca 2022 o 15:02
    Dobry lakier do włosów
    Lakierów do włosów używam rzadko, nie lubię produktów które sklejają włosy, ten produkt zakupiłam "w ciemno", nie czytając w ogóle recenzji o nim. Opakowanie jest proste, matowe, co jest plusem, ponieważ nie wypada ono z rąk. Jeśli chodzi o działanie, jest dobre, lakier utrzymuje włosy na miejscu nie sklejając ich. Dość ładnie pachnie, jest wydajny. Łatwo zmyć go z włosów. Nie zauważyłam wyraźnego przesuszenia skóry głowy oraz kosmyków. Wydajny, myślę, że jeszcze kiedyś do niego powrócę.
    Zalety:
    • działanie
  • 8 sierpnia 2019 o 10:51
    Lakier
    lakierów do włosów używam bardzo sporadycznie, ale ten z syoss'a jest dla mnie najlepszy i najskuteczniejszy. Pozwala moim włosom pozostać w nienaruszonym stanie, nie skleja włosów, ponadto nie śmierdzi jak inne lakiery do włosów co jest ogromnym plusem.