Pomadki i szminki

Huda Beauty The Rose Collection, Power Bullet Matte Lipstick Matowa pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 lutego 2025 o 9:15
    Na specjalne okazje
    Pomadka Huda Beauty to produkt, który wyróżnia się nie tylko eleganckim opakowaniem, ale również wysoką jakością. Choć cena może wydawać się wysoka (ja kupiłam ją z 139 zł), jest to inwestycja w pomadkę, która zdecydowanie spełnia oczekiwania. Opakowanie jest solidne i minimalistyczne, zamykane na magnes, co zapewnia wygodę użytkowania, a dodatkowo wieczko nie otwiera się samo w torebce. Zatyczka jest dobrze dopasowana, dzięki czemu nie ma ryzyka uszkodzenia czubka szminki. Formuła pomadki jest matowa, lecz nie przesuszona moich ust, co jest rzadkością w przypadku matowych produktów. Na ustach pozostawiała minimalny połysk, co dodawało jej subtelnego efektu. Mimo matowego wykończenia, produkt nie jest ciężki ani tłusty, a jego aplikacja jest wyjątkowo łatwa. Pigmentacja jest bardzo mocna, a pomadka nie rozlewała się poza krawędzie ust. Utrzymywała się długo, a jej transferowanie jest minimalne – wystarczy drobna poprawka po większym posiłku. Moje usta mają tendencję do przesuszania dlatego był to dla mnie doskonały wybór na imprezy czy specjalne okazje, gdzie zależało mi na intensywnym kolorze, który długo się utrzyma. Warto wspomnieć, że nie ma problemu z jej rolowaniem się czy kruszeniem w ciągu dnia. Ja stosowałam odcień Interwiev, który idealnie pasuje do mnie kolorystycznie. Pomadka Huda Beauty to produkt wysokiej jakości, który łączy trwałość z komfortem noszenia. Choć cena może wydawać się wysoka, za tak dobrą jakość warto było zapłacić. To jeden z tych kosmetyków, do których wracam z przyjemnością, zwłaszcza gdy zależy mi na pomadce, która wygląda świetnie przez wiele godzin, nie wysuszając przy tym ust.
    W perfumerii
  • 30 lipca 2024 o 21:13
    Piękny efekt na ustach
    Pomadki używam od ok. 2 lat. Mogę ją polecić jako pomadkę na „specjalna okazje” jest piękna i niezwykle trwała. Aplikacja jest na tyle prosta ze produkt daje się używać nawet bez konturówki i co więcej jest bardzo wydajny. Niestety, moje usta maja tendencje do przesuszania się i dlatego pomadka nie nadaje się dla mnie do codziennego użytku. Na wysuszonych ustach nie wyglada tak dobrze jak na nawilżonych. Mimo to jest to dla mnie nr 1 na imprezy.
    Zalety:
    • piękny wygląd
    • dobra wydajność produktu
    • magnetyczne opakowanie
    • świetnie podkreśla kolor ust i łączy się z błyszczykiem
    • najlepsza trwałość
    Wady:
    • wysusza usta
    • podkreśla suche skórki
  • 30 kwietnia 2023 o 22:22
    Świetnej jakości matowa szminka.
    Produkt kupiłam w Sephorze za 145zł. Opakowanie pomadki jest solidne i minimalistyczne. Zatyczka nie otwiera się "sama z siebie" w torebce, wieczko nie uszkadza czubka szminki, a napisy się nie ścierają. Mam kolory ''El Cinco de Mayo" i "Promotion Day", które są czerwieniami w ciepłej oraz chłodnej tonacji. El cinco de mayo to cieplejsza, ale wciąż dość neutralna czerwień. Na mojej bardzo bladej i chłodnej karnacji nie daje widocznie pomarańczowych tonów, ale jest to zdecydowanie dość żywa i jaskrawa czerwień. Promotion day to chłodniejsza czerwień, która na mojej karnacji jest niestety widocznie różowa, chociaż nie nazwałabym tego wadą produktu, a kwestii mojej karnacji. W porównaniu do poprzedniczki jest bardziej zgaszona i ciut ciemniejsza. Formuła jest mocno matowa, ale nie zostawia na ustach 100% matu, a minimalny połysk. Jest masełkowa, ale nie jest zbyt kremowa ani tłusta, więc po nałożeniu jej na usta nic się nie rozlewa ani nie transferuje na zęby czy poza krawędzie ust. Nie czuć się na ustach, jest bardzo ''cienka" w tej formule i wysuszanie ust jest minimalne - balsam nałożony przed bądź po aplikacji szminki niweluje ten efekt. Pigmentacja pomadki jest mocna, w pełni kryjąca. Trwałość jest bardzo dobra jak na to, że jest to produkt w formie klasycznej szminki. Nie zastyga, jednak po czasie jej transferowanie jest niewielkie i na szklankach czy dłoni zostawia jedynie delikatne odbicie konturu, a poprawki wymaga dopiero po większym posiłku. Podsumowując, jest to jedna z lepszych pomadek z jaką miałam styczność. Nie ma co oczekiwać po niej wybitnej trwałości czy wyglądu ust jak z filtru z Instagrama, ale po zaaplikowaniu jej na usta zdecydowanie czuć i widać, że jest to formuła wysokopółkowego produktu.
    Zalety:
    • gama kolorystyczna,
    • mocny pigment,
    • lekka i niewyczuwalna na ustach formuła,
    • porządne opakowanie,
    • praktycznie nie zostawia śladów i jest trwała jak na klasyczną szminkę.
    Wady:
    • dostępna jedynie w Sephorze, gdzie często nie ma części kolorów bądź testerów.
    Meriume
    30 kwietnia 2023 o 16:41
    Najtrwalsza jaką znam
    Moim problemem jest wyjątkowo intensywne ścieranie się pomadek z ust, po których pozostaje kompromitująca obwódka na wargach. Huda Beauty utrzymuje się na moich ustach jako jedyna w stanie zupełnie nienaruszonym przez wiele godzin. Nie wysusza, nie zmienia koloru, nie eksponuje skórek. Cena jest wysoka, ale warta jakości!
    • Naturalny kolor
    • Brak chemicznego posmaku
    Wady:
    • Wysoka cena, choć jest uzasadniona
  • 3 maja 2022 o 8:48
    Bardzo dobra szminka
    Świetny produkt, bardzo łatwy w użyciu, nie zostawia suchych ust jak to mają w zwyczaju robić matowe szminki, co ma też swój minus bo szminka szybko znika z ust. Łatwo się rozprowadza, jest kremowej konsystencji. Piękne opakowanie <3
    • piękny głęboki kolor
    • mimo tego, że szminka jest matowa to nie zostawia suchych ust
    Wady:
    • szybko znika z ust
    • cena nie jest najprzyjemniejsza