Szampony do włosów

Matrix Total Results, Color Obsessed, Antioxidant, Shampoo for Color Care Szampon do włosów koloryzowanych

notino.pl
Matrix Total Results Color Obsessed Szampon do włosów farbowanych 300ml
Matrix Szampon do Włosów Farbowanych Color Obsessed 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 kwietnia 2024 o 16:26
    Przez przypadek jesteśmy ba siebie skazani:)
    Nieświadoma kupiłam ten szampon razem z innymi kosmetykami marki w wersji... Litrowej ???? miał być na spróbowanie a zapewne spędzimy razem kolejne miesiące:) Co do zasady jestem naprawdę zaskoczona działaniem, skutecznością oraz wydajnością. Trochę ubolewam,że do tej pojemności producent nie dodaje pompki, gdyż butelka jest mało poręczna przy tej pojemności, zamierzam w przyszłości po prostu go przelać do opakowania po innym kosmetyku. Zapach bardzo neutralny,kolor perłowo -biały. Faktycznie chroni kolor (i całe szczęście ). Cena musiała być rozsadna skoro nie zauważyłam różnicy w pojemności dodanej do koszyka. Numerem jeden ciągle jest Vitaminocolor od Loreal ale Matrix też zaskarbił sobie moje uznanie.
    Piniaxd
    5 czerwca 2022 o 11:38
    Szampon do włosów farbowanych - mega spoko
    Matrix Color Obsessed szampon do włosów farbowanych ogólnie całkiem fajny produkt. Włosy "farbuje", więc fryzjerka poleciła mi ten produkt i muszę powiedzieć, że w kwestiach do których jest stworzony sprawdził się bardzo dobrze. Włosy dłużej utrzymują kolor po koloryzacji, ładnie błyszczą po wysuszeniu, także jeśli ktoś nie posiada problemów z włosami niskoporowatymi to bardzo polecam. Do tego cena jest naprawdę dobra jak za taki produkt.
  • 24 maja 2022 o 17:32
    Wspaniały szampon
    Stosuję od ponad 3 tygodni. Jakość włosów po farbowaniu zdecydowanie się poprawiła. W parze z odżywką z tej samej serii to mój obecny must have. Włosy stały się przyjemne w dotyku. Mam wrażenie jakby kolor po farbowaniu został "zakonserwowany". Włosy są pełne blasku, lśniące, puszyste. Co ważne, szampon nie podrażnił mojej delikatnej skóry głowy. Stałam się fanką produktów Matrix. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem to szczerze polecam.
    Zalety:
    • ekspresowe działanie
    • dobrze nawilża
    • nie podrażnia skóry głowy
    Wady:
    • niezbyt poręczne opakowanie
  • 14 grudnia 2021 o 12:20
    Nic do zarzucenia
    Bardzo fajny szampon, jest wydajny i dobrze się pieni. W zasadzie to nic nie można mu zarzucić, włosy są dobrze umyte, nie są obciążone i są sypkie i błyszczące. Czego oczekiwać więcej od szamponu? Myślę, że bardziej wymagać powinnam od odżywek do włosów niż od szamponu.
    Zalety:
    • Fajnie się pieni
    Kuciav
    24 kwietnia 2021 o 16:28
    Swietne nawilżenie włosa i ochrona
    Jeśli chodzi o całość (3 produkty - szampon, odżywka i mgiełka do włosów) jestem zachwycona. Widoczna poprawa w kondycji włosów, kosmetyki pozostawiały efekt lśniących i dociążonych włosów. Prawie jak od fryzjera :). Osobno najbardziej przypasowała mi odżywka, na pewno będę do niej wracać. Idealne nawilżenie i dociążenie włosów, czułam że włosy były odpowiednio zabezpieczone dzięki treatmentowi w mgiełce (szczególnie gdy używacie gorącej temperatury gdy suszycie na szczotce lub używając prostownicy).
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl