Pomady do brwi

Miss Sporty Brow to Last 24h, Pomade Pencil Pomada w kredce

Miss Sporty Miss Sporty Brown To Last 24H Pomade Pencil pomada do brwi w kredce 2
Miss Sporty Brow to Last 24h Pomada do Brwi w Kredce 200 Brunette

• 29 maja 2023 o 18:44
    Trochę mało precyzyjna, ale i tak praktyczna :)
    Chyba jestem posiadaczką odpowiedniego rodzaju brwi dla tego typu kredki - są dość grube, wyraziste. Dlatego też nie potrzebuję dużo wysiłku by przyciemnić tą kredką brwi. Co prawda nie rysuje ona zbyt precyzyjnie że względu na grubość kredki, ale jest dobrym rozwiązaniem na co dzień :)
  • 18 maja 2023 o 9:40
    nie dla cienkich brwi
    Używa od:próbka
    kupilam pomade w rossmannie zachecona opiniami i cena - zaplacilam 10.49 zl na promocji posiadam kolor 200 brunette, moim zdaniem jest to odcien miedzy cieplym a zimnym - kredka sama w sobie jest praktyczna, nie trzeba jej mocno dociskac zeby cokolwiek sie pokazalo na brwiach, jednak efekt jaki daje nie wyglada ladnie - na moich cienkich brwiach wyglada strasznie sztucznie pomada ma grube zakonczenie, mi nie przypasowalo - za to dla posiadaczek grubszych brwi nada sie swietnie :)
    Zalety:
    • kredka latwo sunie po brwiach
    Wady:
    • grube zakonczenie
  • 24 marca 2023 o 20:59
    Kredka - pomada ideał
    Długo nie mogłam znaleźć nic co by godnie zastąpiło już żele do brwi z catrice . Taka stara wersja żeli w trzech czy czterech kolorach bodajże były ze szczoteczką malutką. Kolory jakie miały były idealne do moich brwi. Mam z natury ciemne i gęste brwi. Niewielka regulacja im potrzebna , ale z uwagi na fakt, że właśnie są tak ciemne, ja lubię kosmetyki do brwi, które je lekko rozjaśnią jednocześnie uzupełniając niewielkie ubytki. No cóż , każdy ma jakiegoś bzika;) Te pomady w kredkach to ideał. Mam kolor blonde. To jest takie nieoczywisty , jasny brąz, ale nie brąz;) Taki właśnie jak ma być . Taki, że jak lekko pociągnę i podreguluję tą kredką brwi wyglądają nieziemsko dając mega naturalny efekt. Po prostu nie wiadomo co zrobiłyście a brwi są idealne . Kredka jest miękka, mega przyjemnie miękka . Idealnie pokrywa ubytki. W dodatku jest trwała i mega wydajna. Bardzo przyjemna w użyciu z racji swojej grubości i właśnie miękkości, gładko sunie po brwiach i dłoni. Dziewczyny , jeśli jeszcze nie wypróbowałyście polecam z całego serca. Mój nr jeden . Szczególnie z kolorem trafili bo rzeczywiście jest na tyle jasny na ile powinien być., bo sztuką jest tak dobrać kolor , który brwi uzupełni , a oprócz idealnego kształtu podrasuje kolor. Można kupić na promocji jak ja też uczyniłam.
    Edith14
    2 czerwca 2021 o 12:45
    Dla idealnych brwi czyli nie dla mnie
    Od dawna do makijażu brwi używam palety z miss sporty z której jestem zadowolona więc postanowiłam wypróbować inny produkt i sposób malowania brwi. No i ta pomada niestety nie jest dla mnie idealna, bo mam bardzo "skomplikowane" brwi. Ciężko nią wyrysować odpowiedni kształt szczególnie gdy tych brwi brakuje tak jak u mnie. Kredka jest dość gruba i nie ma możliwości zrobienia sobie nią cienkich brwi, a często wychodzą zbyt grube które niestety nie do każdego pasują. Mam specjalną temperówkę która nadaję się również do tych bardzo dużych kredek, a z tą niestety miałam problem i już myślałam, że jej nie na temperuje ,ale po małej walce jakoś się udało. Ogólnie kolor jak dla mnie trochę zbyt ciemny, szary, wolałabym jakiś odcień brązu. Na plus jest na pewno jej trwałość i niska cena .Dość szybko można pomalować brwi, ale niestety nieidealne.
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • Problem z na temperowaniem
    • Można nią namalować tylko grube brwi
    • Zbyt szary kolor
  • 19 marca 2021 o 12:08
    Dobry produkt
    Kupiłam jako alternatywę do pomady, by robić brwi na szybko śpiesząc się gdzieś. Kolor jest super i fajnie nadaje się do uzupełnienia braków w brwiach. Jedyny minus to brak temperówki do kredki.
    Zalety:
    • kolor
    • szybkie i wygodne
    Wady:
    • brak temperówki

Zobacz także inne Pomady do brwi