Pomadki i szminki

Avon True Color, Perfectly Matte Nude Suede Lipstick Matowa szminka

• 2 października 2024 o 17:05
    Bardzo fajna
    Kupiłam ją u konsultantki polecała ją. Kupiłam z ciekawości. Jest bardzo wydaja. Ma piękny kolor nawilża usta nie wysusza. Dobrze napigmentowana. Wygodna w użyciu. Jak dla mnie super.
    Inne
  • 17 lipca 2024 o 17:43
    szeroki wybór kolorów
    Avon True Color Nude Suede to trwała, matowa szminka o jedwabistej formule. Oto moje wrażenia: 1. Nude Suede to głęboki odcień, który nadaje ustom elegancki matowy efekt. Jest idealny zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. 2. Szminka łatwo się rozprowadza i nie wysusza skóry warg. Dzięki składnikom nawilżającym, utrzymuje odpowiedni poziom nawodnienia. 3. Matowa szminka True Color utrzymuje się na ustach przez wiele godzin, co jest dużym plusem. 4. Avon oferuje szeroki wybór kolorów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Podsumowując, jeśli szukasz trwałej, matowej szminki o intensywnym kolorze, Avon True Color Nude Suede może być trafionym wyborem! ????
    Zalety:
    • Lifter Gloss nadaje ustom olśniewający blask już po pierwszym pociągnięciu. Drobinki brokatu optycznie powiększają usta, dodając im efektu błyszczenia. Formuła z kwasem hialuronowym i witaminą E sprawia, że usta są nawilżone i wyczuwalnie gładsze. Ultralekka konsystencja nie klei się i zapewnia wygodę przez cały dzień.
  • 23 maja 2022 o 15:44
    Jedna z lepszych
    Szminka bardzo trwała, zastyga, jest praktycznie nie do ruszenia, nie rozciera się, dopiero da się ją zmyć płynem do demakijażu. Bardzo dobrze napigmentowana, gęsta konsystencja, dobrze się ją nakłada pędzlem. Duża paleta odcieni do wyboru, ale moim zdaniem brakuje w niej więcej chłodnych odcieni. Jedna z lepszych jaką używam
    • matowa
    • napigmentowana
    Wady:
    • zbyt mało chłodnych odcieni
  • 19 października 2021 o 12:46
    Idealna do codziennego makijażu
    Bardzo lubię ta pomadkę, mam ją w ocieniu Nudę Suede. Ma standardowe, plastikowe opakowanie. Szminka ma przyjemną konsystencję, dobrze rozprowadza się na ustach, nie robią się prześwity. Jest dobrze na pigmentowana, przez co starcza na długo, bo nie trzeba nakładać jej dużo warstw żeby uzyskać równomierny kolor. Szminka, mimo że jest matowa, nie wysusza mocno ust, ani nie podkreśla suchych skórek. Jest dość trwała, ładnie utrzymuje się przez kilka godzin, nie rozmazuje się ani nie zbiera w kącikach ust. Jest wygodna w noszeniu. Nie jestem pewna czy jest jeszcze możliwość jej zamówienia, bo zakupiłam ją dość dawno, a cena była bardzo korzystna. Dlatego jeśli pojawi się znów w katalogu, na pewno ponownie ja kupię.
  • 9 grudnia 2020 o 13:39
    Po prostu świetna
    Uwielbiam mieć podkreślone usta, a szminka Avon z serii True Color zdecydowanie jest jedną z moich ulubionych. Ja używałam MARVELOUS MOCHA, która zachwycił a mnie swoim pięknym odcieniem! Pomadka jest trwała, długo pozostaje na ustach. Nawet podczas jedzenia czy picia, nie muszę jej co chwila poprawiać, bo jednak się trzyma. Z czego jestem zadowolona. Formuła rzeczywiście jest aksamitna o czym wspomina producent. Nie wysusza ust!!! Na pewno do niej wrócę i wypróbuję więcej odcieni <3
    Zalety:
    • piękna gama barwna
    • design
    • nie wysusza
    • matowa
    • trwała