Pudry do twarzy

Hean Fluffy Matte Fixing Powder Puder sypki

HEAN Fluffy Matte Puder Sypki 7,5g
Hean Fluffy Matte

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 lutego 2025 o 15:11
    Świetny puder!
    Zarówno wersja matte, jak i smooth jest rewelacyjna. Skutecznie utrzymuje mat przez długie godziny, nie wysuszając przy tym skóry. Ma cudowny zapach oraz lekki, beżowy kolor dzięki czemu świetnie się fotografuje. Jest to aktualnie jeden z moich ulubionych i najbardziej sprawdzający się puder. Doceniam także za opakowanie, dzięki któremu bez problemu puder można zabierać w podróż i nic się nie wysypie!
    Zalety:
    • utrwala makijaż na długie godziny
    • brak wysuszenia
    • lekko beżowy kolor
    • cudowny zapach
    • solidne opakowanie
  • 18 stycznia 2025 o 23:31
    Produkt godny zaufania na ważne okazje
    Na początku nie doceniałam tego pudru, ale teraz muszę przyznać, że mam do niego zaufanie. Stosuję go przed występami przed kamerą lub aparatem. Moja skóra dosyć szybko się wyświeca, a z tym pudrem potrafi być matowa nawet ponad godziny. Czasami z tym pudrem makijaż tak jakby ciastkuje się, czy też podkreśla suche skórki? Chociaż wydaje mi się, że tak jest wtedy, gdy kosmetyki pod spodem dają za mało nawilżenia. Cena ok 40 zł w Hebe? To nie jest wcale tak tanio, można dostać wiele tańszych produktów, a z drugiej strony te za kultowe pudry z Sephora zapłacimy trzy razy tyle, więc chyba warto przetestować. Opakowanie jest specyficzne, według mnie nie nadaje się na wyjazdy lub szybkie poprawienie makijażu w trakcie wyjazdu. Z drugiej strony takie nietypowe rozwiązanie jakie zastosowali producenci pozwala włożyć pędzel do pudełeczka i nabrać odpowiednią ilość i otrzymać nadmiar z powrotem do pudełeczka.
    Zalety:
    • Długotrwale matuje
    • Ładne wykończenie - rzeczywiście fluffy
    Wady:
    • Nie jest z tych najtańszych
    • Opakowanie - mieszane uczucia
    Ann976
    1 lipca 2024 o 21:15
    Całkiem, całkiem
    Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, diabeł tkwi w szczegółach. W opakowaniu jest siateczka, przez którą nie bardzo mogłam wydobyć puder - był zbyt mokry, zbijał się i nie szło to bezproblemowo, dlatego zaraz po otwarciu wycięłam siatkę i problem z aplikacją zniknął. Męczył mnie również jego zapach - mocno sztuczny, przy aplikacji na twarz bardzo mi doskwierał. Sam puder jest z tych mocno matujących. W nadmiarze potrafi wręcz wybielić. Na skórze daje miękki mat, który utrzymuje się całkiem długo na matowej cerze (chociaż oczywiście wymaga poprawek w ciągu dnia)
  • 1 lipca 2024 o 18:56
    Delikatny ale skutecznie matujący
    Mam cerę sucha , dojrzałą i nie lubię produktów które wyglądają na twarz sztucznie, mocno matowo a zarazem zbyt sucho. Ten puder określany jest jako lekki i satynowy Kupiłam go krótko po tym jak wszedł do sprzedaży. Jak na puder nie był tani ale ostatnio ceny wszystkiego poszły w górę . Nie było akurat promocji bo wtedy by kosztował mniej a tak zapłaciłam bodajże 30zł Puder jest drobno zmielony, delikatny i pokrywa skórę cieniutką warstwa dzięki czemu nie obciąża jej wizualnie. Jest jasnobeżowy więc w teorii nie powinien rozjaśniać. Mówię teoretycznie bo ja mam jasną skórę i u mnie jest ok ale przy śniadej karnacji nie wiem jak się sprawdzi Opakowanie z jednej strony wygodne bo posiada siateczkę do dozowania przez co nie wysypuje się , nie pyli i nie brudzi wszystkiego dookoła. Niestety tak jak zauważyła inna Recenzentka mam wrażenie że nabiera się go mało na pędzel czy puszek i kilka razy trzeba maczać w pudrze aby dobrze pokryć cała twarz. Puder ma pachnieć kwiatowo ale jak raczej nie wyczuwam go podczas normalnej aplikacji dopiero gdy przyłożę nos do opakowania to faktycznie jakiś zapach on ma. Po użyciu skóra w dotyku jest gładsza i matowa ale z takim satynowym twistem. Nie wygląda ciężko tylko zdrowo. Nadaje się pod oczy bo nie wchodzi w załamania i nie podkreśla zmarszczek. Nie wysusza. Fluffy przypadł mi do gustu. Jestem z niego zadowolona więc jak trafię na promocję to kupie następne opakowanie.
    Wady:
    • delikatny i miałko zmielony
    • nie wysusza skóry
    • dobrze utrzymuje makijaż
    • nie obciąża
  • 23 maja 2024 o 9:54
    Matowy i satynowy zarazem
    Mam i ja, choć z racji wieku ( 48 lat) jak i suchej skóry trochę bałam się tego gagatka. Jednak obawy okazały się niezasadne. Puder lekko matuje skórę, ale nie jest to tępy mat, który przy okazji wysusza skórę i podkreśla wszystkie możliwe zmarszczki. Nic z tych rzeczy. Efekt, jaki uzyskujemy po użyciu tego cuda to taki aksamitny i satynowy mat. Jest więc miło i przyjemnie, suche skórki nie są podkreślone, a makijaż trzyma się w ryzach. Muszę jednak podkreslic, że puder nie jest niestety trwały i po kilku godzinach niezbędne są poprawki. Jest to jednak jedyny minus, jaki dostrzegłam. Puder jest drobno zmielony i niesamowicie wydajny. Nie potrzeba go dużo do makijażu. Pięknie też pachnie. Dla mnie jest to zapach waniliowo - kwiatowy, elegancki, szalenie kobiecy, a przy tym wydajny. Puder nie pyli i jak już wspominałam, nie robi na twarzy tępego matu.Opakowanie zaś to prawdziwe cacko- przynajmniej ja jestem zachwycona. Jestem lekko opalona i nie zauważyłam, żeby puder bielil skórę. U mnie wygląda on satynowo, aksamitnie, a przy tym bez efektu maski. Puder jest dostępny w drogeriach Hebe, a jego cena nie należy do wygórowanych. Ja jestem nim zachwycona i serdecznie polecam.
    • satynowe wykończenie