Korektory do twarzy

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Skinstick Wielofuncyjny sztyft do makijażu

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 18:35
    Jest okej
    Po fenty spodziewałam się trochę więcej. Sticku nie jest za dużo ale jest bardzo wydajny. Jedyne co przykuło moja uwagę to opakowanie które jest zrobione z bardzo słabo wykonanego plastiku. Sam produkt jest przyjemny do aplikacji i dobrze się blenduje.
  • 1 lutego 2025 o 16:20
    Jest ok
    Stick jest zamknięty w wykręcanym opakowaniu w postaci kredki. Dobrze napigmentowany. Sunie po twarzy jak masełko. Dobrze się go blenduje. Utrzymuje się na buzi cały dzień. Piękne odcienie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Niestety jest mało wydajny…
    W perfumerii
    ZAnnA12
    29 lipca 2024 o 9:52
    średniak
    Zachęcona pozytywnymi komentarzami na temat tego produktu i dodatkowo promocja w Sephorze kupiłam. Produkt przyciąga wzrok minimalistycznym, a zarazem eleganckim opakowaniem. Sztyft ma solidną konstrukcję, co sprawia, że jest wygodny w użyciu i idealny do torebki. Dodatkowo dostępny jest w szerokiej gamie kolorów, co pozwala na dopasowanie produktu do różnych odcieni skóry. Sam produkt nie jest kremowy a wręcz suchy i bardzo tępy. Ja nakładam go najpierw na rękę a potem gąbeczką, bo bezpośrednio na twarz narobił mi plam, których przez to, że jest taki tępy nie mogłam rozetrzeć. Zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. Zdecydowanie po zużyciu tego opakowania nie kupię go ponownie.
    Bpjvx
    8 lipca 2024 o 8:23
    Super
    Bardzo go lubię, szeroka gama kolorystyczna. Nie polecam stosowania bezpośrednio na twarz, ciężko będzie rozblendować, za to rozgrzać na dłoni i dopiero na twarz- blenduje się wtedy idealnie. Utrzymuje się cały dzień i wygląda pięknie. Porządne opakowanie jak większość produktów tej marki
    Werad99
    6 marca 2024 o 0:03
    amber - idealny chłodny odcień
    posiadam sticka w odcieniu "amber", mam na codzień dość chłodną i jasną karnacje, kolor idealnie pasuje do konturowania mojej twarzy. gdy jestem mocno opalona to też się świetnie sprawdza. jedyny minus, to że formuła jest dość "tępa" i sucha, przez co ciężej się go blenduje.
    Zalety:
    • idealny chłodny odcień - amber
    Wady:
    • dość "tępy", suchy