Płyny do higieny intymnej

Soraya Plante, Odświeżająca pianka do higieny intymnej

• 3 kwietnia 2024 o 22:01
    Super produkt mało wydajny
    Produkt w formie pianki przeznaczony do pielęgnacji okolic intymnych. Charakteryzuje się bardzo przyjemną konsystencję, delikatna i przede wszystkim z dobrym składem . Pianka bardzo dobrze myje i odświeża delikatne miejsca.
  • 17 lutego 2023 o 11:43
    Tytan wydajności
    Nie widziałam czego się spodziewać po tym produkcie. Niby widziałam recenzje ale mimo licznych zachwytów nie byłam jakoś mega nastawiona na konkretne działanie. Bardziej byłam ciekawa samej formy aplikacji. Bo o ile pianki do twarzy nie są mi obce i bardzo lubię tę formułę, tak pianka do higieny intymnej była dla mnie nowością. I pod tym względem nie zawiodłam się. Pokochałam tę formę również tutaj. A wracając do samego produktu. Był bardzo przyjemny. Czułam efekt odświeżenia. Do tego nie czuła dyskomfortu (a zdarzały się takie produkty). Naprawdę uważam ten produkt za udany. Do tego mega wydajny. Pod koniec już miałam ochotę zmienić produkt na inny bo używanie produktu przez bite 2 miesiące! może powodować frustrację. Szczególnie, kiedy lubi się testować nowe kosmetyki. Jedyny minus jaki widzę to to, że pompka lubi się zacinać (nie odbija do góry i trzeba to robić ręcznie, co przy mokrych dłoniach nie jest takie proste)
    Zalety:
    • Działanie
    • Efekt odświeżenia
    • Dostępność
    • Forma pianki
    Wady:
    • zacinanie się pompki
    lergie
    18 listopada 2022 o 14:04
    Nie polecam
    Być może nie jestem ekspertem w produktach do higieny intymnej, ale mam zgoła inne zdanie jak większość Wizażanek. Pianka zupełnie nie spełniła moich oczekiwań. Odświeżającą piankę kupiłam online za jakieś kilka złotych z powodu krótkiej daty ważności. To w sumie dobrze, bo pierwszy wielkim minusem tej pianki jest wydajność. Łatwo przyszło, łatwo poszło, nawet nie wiem jak to możliwe, że tak szybko się skończyła... a może i wiem. Jestem przyzwyczajona do emulsji lub żelowych preparatów, a więc pianki musiałam wydobyć kilka pompek, aby czuć cokolwiek. I wraz nie czułam, aby mnie dobrze oczyściła. Zupełnie nie. Chyba, że musiałabym zużyć od razu pół opakowania by poczuć faktyczne umycie i odświeżenie. Właśnie, nawet w nazwie jest odświeżająca. Zapomnij. Pianka ma delikatny ładny zapach, ale to samo przez się nie zrobi nad odświeżenia skoro wyraźnie czuję się niedomyta. Być może to będzie idealna pianka niepodrażniająca po jakiś zabiegach, ranach, porodach. Ale na co dzień zupełnie niezadowalająca. Nie powrócę i nie polecam.
    Zalety:
    • Design produktu
    • Forma pianki
    • Nie podrażnia
    • Zapach (ale znikomy)
    Wady:
    • Brak uczucia umycia
    • Brak odświeżenia
    • Mało zwarta pianka, więc trzeba jej dużo żeby w ogóle czuć produkt a nie powietrze
    • Wydajność to żart
    • Dostępność
  • 27 września 2022 o 18:39
    Dobry produkt
    Jest to dobra pianka do higieny intymnej dla fanek tego typu formulacji. Osobiście uwielbiam produkty w piance i w zasadzie preferuję już tylko takie żele pod prysznic, do twarzy, itd. Jedynie pianki do mycia włosów mi się nie sprawdzają, bo słabo oczyszczają skalp. Przy produktach do higieny intymnej też wolę pianki, niż zwykłe żele. Nie uważam, żeby ta konkretna wysuszała, czy nie zapewniała odpowiedniego odświeżenia. Spełnia swoją podstawową funkcję. W dodatku jest tania, baaardzo wydajna i ładnie pachnie.
  • 15 sierpnia 2022 o 10:59
    Uwielbiam pianki
    Są lekkie i puszyste, wdrożenie ich do pielęgnacji to czysta przyjemność. Ta od Soraya ma bardzo dobry skład i pielęgnuje skórę. Jest fajna w użyciu, ma delikatny zapach. Skóra jest po niej odświeżona na cały dzień. Bardzo ją polecam, fajna cena w stosunku do jakości i wydajności. Mi jedna pompka starcza na jedno użycie.