Zmywacze do lakierów klasycznych

Lady Zmywacz do paznokci z acetonem i witaminą E

• 5 grudnia 2023 o 14:31
    Sporadycznie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zmywacz jak zmywacz nie ma co wymagać za dużo . Zmywa kolor z paznokcia zmywa. Zapach okropny jak przy zmywaczach tańszych. Osobiście jak na tak mała cen to nie ma co wybrzydzać. Opakowanie plastikowe nakrętka sporą.
  • 9 września 2022 o 15:45
    Tragedia
    Zmywacz chyba najtańszy jaki widziałam. Plastikowa buteleczka w kilku wersjach kolorystycznych, według mnie wygląda trochę tandetnie. Zapach okropny, jak to w zmywaczu. Słabo radzi sobie ze zmywaniem lakieru, trzeba mocno trzeć płytkę paznokcia a brokat i inne ozdoby pozostają nieruszone i muszę sama je zdzierać. Niestety wysusza również płytkę i pozostawia ją podniszczoną. Zdecydowanie nie polecam. Nigdy więcej nie kupię.
    Zalety:
    Wady:
    • Tandetne opakowanie
    • Nie radzi sobie ze zmywaniem
    • Wysusza i niszczy płytkę paznokcia
  • 23 czerwca 2022 o 7:49
    Standardowy zmywacz, który najlepiej omijać
    Ten zmywacz to utrapienie dla skórek i paznokci. Szczerze nie polecam, ponieważ okropnie wysusza skórki, sprawia, że paznokcie również są przesuszone, a ostatecznie to bardzo brzydko wygląda. Sam zmywacz również ma nieprzyjemny zapach. Szkoda, że żeby zmyć paznokcie musiały na tym ucierpieć moje skórki, które muszę co chwilę nawilżać, żeby ładniej wyglądały. Nie polecam.
  • 22 czerwca 2022 o 20:25
    Śmierdzioszek, który widocznie wysusza,ale mam słabość do opakowania z kwiatuszkiem
    Stary jak świat zmywacz do paznokci,który pomimo upływu lat nadal cieszy moje oko. Na tle wielkich butli zmywaczy, które obecnie są popularne na rynku, cenię tą poręczną buteleczkę w neonowych kolorach i fikuśną nakrętką w kształcie kwiatka. Lubię takie formaty,bo jestem minimalistką i przeszkadzają mi zapełnione szuflady oraz wypchana kosmetyczka w trakcie wakacji. Nie jestem maniaczką manicure, moje paznokcie są naturalnej długości,potraktowane głównie odżywką bądź tradycyjnym lakierem. Tak więc nie potrzebuje zapasu zmywacza do paznokci, pojemność tego wystarcza mi na długi czas. Poza wyglądem opakowania,produkt jest coraz mniej atrakcyjny w stosunku do bogatej oferty. Zmywacz paskudnie śmierdzi, pozostawia biały nalot na paznokciach i skórze oraz niełatwo radzi sobie z kilkoma warstwami tradycyjnego lakieru na paznokciach. Mimo tego korzystam z niego bez marudzenia i większych oczekiwań. Plus za szeroką dostępność i cenę. Zazwyczaj kupuje te zmywacze w sklepiku osiedlowym za nie więcej niż 3zł
  • 25 kwietnia 2022 o 13:45
    Przeciętny produkt
    Ten zmywacz widziala chyba każda kobieta na zakupach spożywczych. Jest dostępny chyba w większości sklepów. Zmywacz jak zmywacz. Nic mnie nie urzekło, spełnia swoje zadanie, przy cięższych lakierach zdarzało się że nie domywał tak jak trzeba. Buteleczka jest mała, więc fajnie zabrać gdzieś w podróż. O cenie wspominać chyba nie muszę, bo to praktycznie jak za darmo. No i tutaj jakość idzie w parze z ceną. Dramatu nie ma, szału też nie, ale napewno nie zakupię go więcej.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
    • Nie domywał lakierów