Wody perfumowane damskie

Bi-es Nazelie EDP

• 12 sierpnia 2012 o 14:20
    KOCHAM TEN ZAPACH:)
    Perfumki wyszperala moja mama w jakiejs osiedlowej drogerii 3-4 lata temu.Od tego momentu towarzysza mi non stop.Jest to cudowny, cieply zapach,delikatny ale nie sa to "kfiatko-owocki"jakich na peczki na sklepowych polkach.Nie wyrozniam poszczegolnych nut ale calosc jest odrobine slodka,miecutka i cudownie otulajaca,bardzo przyjemna.Wg. mnie zapach na kazda pore roku i kazda pore dnia.trwalosc bardzo dobra ok.6-7 godz.na mojej skorze. \\n Mam wiele roznych zapachow rowniez tych ze sredniej i wysokiej polki ale ten jest moim nr 1. \\n W zadnych perfumach nie czuje sie tak kobieco jak w tych i za zadne nie otrzymalam tylu komplementow co za te(nawet od nieznajomych mezczyzn:))Tyle radosci za ok.25zl! \\n Osmiele sie nawet stwierdzic,ze pachna lepiej niz oryginal-Naomi Campbel klasyczna(zlota) \\n Martwi mnie jednak fakt,ze sa coraz trudniej dostepne(czyzbym wykupila zapasy w moim miescie;)) Polecam wszystkim ten zapach.
  • 14 lipca 2011 o 14:50
    Bardzo ładne
    Mam je od pewnego czasu i często po nie sięgam . Podoba mi się zapach jest słodki a zarazem subtelny . Kojarzy mi się z letnimi dniami . Zachęcająca jest cena , aż zdziwiona byłam że są takie tanie . Polecam osobom lubiącym nuty wanilii itp . :-) :-) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 listopada 2010 o 10:50
    słodycz ;)
    lubię Nazelie za ten słodkość.. nienachalna, ale jednak intensywna :) kojarzy mi się z miodem, lubię wąchać ją w chłodne wieczory. trwałość-jak na Bi-es przystało nieszczególna, ale jakoś to zniosę za tę cenę. Używam tego produktu od: roku? Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 20 sierpnia 2009 o 16:36
    Ładny
    Zapach spodobał mi się po spryskaniu paska, ekspedientka powiedziała, że to podróbka Naomi, nie wiem, czy to prawda ;) Używam na specjalne okazje, długo się utrzymuje, jest słodki, ale nie bardzo duszący, no i ta nazwa... ;)Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1
    Nadin
    31 maja 2009 o 13:41
    Przyjemny
    Na Nazalie trafiłam przypadkiem, będąc w supermarkecie spryskałam sobie nadgarstek tym zapachem, gdyż mój mały synek mnie do tego gorąco zachęcał ;) Kiedy wróciłam do domu poczułam, że ten zapach jest bardzo ładny: słodki, kwiatowy, ale nie duszący i w dodatku nawet trwały. Postanowiłam więc że zaopatrzę się w flakonik tych perfum, bo cena nie jest powalająca, a zapach naprawdę jak dla mnie bardzo przyjemny. Muszę przyznać że stosuję go dość często- a szczególnie w dni kiedy jest pochmurno- żeby dodać sobie trochę tej kwiatowej energii ;) Flakonik tych perfum też nie jest najgorszy- taki prosty i subtelny. Uważam że Nazalie to dość fajny zapach za grosze na takie "zwyczajne dni" ;) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie