Maski do ust

W7 Overnight Lip Mask Maseczka do ust (różne zapachy)

W7 Overnight Lip Mask

• 9 listopada 2024 o 10:54
    Działa jak marzenie
    Kupiłam maskę "przypadkiem", żeby uzyskać darmową dostawę. Skusiło mnie urocze opakowanie. Nie miałam ogromnych oczekiwań, ale od razu po otwarciu słoiczka byłam pod wrażeniem zapachu truskawki. Rozsmarowuje się jak masełko, pozostawiając delikatnie zaróżowione, lśniące usta. Rano jeszcze ją lekko czuć, a usta są nawilżone i gładkie. Testowałam skuteczność maski nawet jak miałam przytkany nos ;) opakowanie jest bardzo wydajne i na pewno na długo wystarczy. Jedyny (całkiem spory) minus - W7 produkuje w Chinach.
    Zalety:
    • Zapach truskawki
    • Konsystencja masełka
    • Nawilża usta
    Wady:
    • Produkowany w Chinach
  • 6 września 2023 o 20:18
    boski produkt
    Co tak naprawdę kocham w tym produkcie, to jego wygoda. Nakładam go wieczorem przed snem. Po przebudzeniu widzę, że moje usta są bardziej nawilżone, gładkie i przyjemne w dotyku. To naprawdę pomaga, zwłaszcza w suchych lub zimowych warunkach, kiedy usta mogą być bardziej podatne na spierzchnięcie. Dodatkowo, opakowanie jest wygodne i poręczne, można je łatwo wrzucić do kosmetyczki czy torebki, co sprawia, że jest to idealny towarzysz w podróży. Nie musisz się martwić o torebkę pełną różnych produktów do pielęgnacji ust, Sweet Dreams Overnight Lip Mask wystarczy. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolona z tego produktu i polecam go każdemu, kto chce zadbać o kondycję swoich ust w prosty i skuteczny sposób. To naprawdę produkt, który działa!
  • 11 czerwca 2019 o 23:01
    HIT!
    Maska jest trudno dostępna i dopiero niedawno po długim oczekiwaniu udało mi się ją zdobyć. Słyszałam na jej temat wiele pozytywnych opinii, dlatego kupiłam bez wahania kilka opakowań - całe szczęście, bo to małe cudeńko jest fantastyczne!! Konsystencja jest masełkowato-miodowa. Wydaje się treściwa, tłustawa i gęsta, ale jest mięciutka, łatwo się nabiera palcami i rozprowadza na ustach. Nakładam ją na noc, jak i w ciągu dnia. Intensywnie regeneruje usta, wygładza, niweluje suche skórki i wszelkie załamania spowodowane suchością czy przygryzaniem, cudownie zmiękcza i nawilża. Zostawia na ustach ochronną niezbyt lepką warstwę, która jest niewyczuwalna. Do tego pachnie przyjemnie i delikatnie - posiadam wersję waniliową. Na ustach wygląda neutralnie i nadaje im subtelny połysk. Opakowanie jest małe i poręczne, wygląda na solidne. Zapłaciłam za nie około 10zł, więc cena jest również rewelacyjna!
    Wady:
    • nie ma żadnych :)

Zobacz także inne Maski do ust