Kremy uniwersalne

Nuxe Creme Merveillance Enrichie Przeciwzmarszczkowy krem do twarzy

• 19 grudnia 2020 o 15:49
    wypełnia zmarszczki
    Niezbyt rozumiem dlaczego ocenę kremów przeciw-zmarszczkowych piszą osoby w wieku lat 30. W tym wielu należy skórę nawilżać, natłuszczać a przede wszystkim chronić (przed słońcem i paleniem papierosów). Czas na wypełnianie zmarszczek jeszcze przed wami trzydziestolatki, więc pozostawcie ocenę kosmetyków przeciw-zmarszczkowych osobom w wieku, w którym mamy prawo mieć zmarszczki. Krem Nuxe, Creme Merveillance Enrichie jest treściwy, gęsty, świetnie się sprawdza dla starszych osób, gdzie zwykłe nawilżacze nie są wystarczające. I na noc i na dzięń. Dobry pod makijaż. Świetny skład. Ten krem to kosmetyk z górnej półki kremów aptecznych. Czy można znaleść coś równie dobrego w niższej cenie? Pewnie tak. Co do opakowania - wolę pojemniki szklane.
    Zalety:
    • gęsty, treściwy
    • skład
    Wady:
    KasiaPJ
    26 listopada 2017 o 12:20
    Dobry bogaty i treściwy krem
    Od wiosny testuję kosmetyki nuxe i jestem pod wielkim wrażeniem. Prawie każdy kosmetyk się sprawdzł, kilka naprawdę zachwyciły. Pięknie Pachną. Super działanie -nawilżają, odżywiają, rozświetlają, nie zapychają, nie uczulają. Jedyny drobny minus to cena-mogłaby być niższa ;) ale kosmetyki są tych cen warte. Po prostu super. Krem treściwy, świetny na noc. Ale z makijażem tez się dogada ;) Juz po kilku aplikacjach widać różnicę -odżywiona skóra wygląda na młodszą, zmarszczki zdecydowanie mniej widoczne, świetnie usuwa problem suchych skórek. Polecam gorąco
    Mariti
    3 czerwca 2015 o 8:31
    Uzależniona
    Stosuję ten kremik od dwóch miesięcy. Spróbowalam w zasadzie w ciemno i od razu się zakochałam. Krem ma idealną, gęstą, ale nie toporną konsystencję, która bez problemu pozwala rozprowadzić krem po skórze. Piękny, nienachalny, ale wyraźny zapach- tu wielki plus, zapachy kosmetyków z reguły odrzucają mnie swoją sztucznością. Po użyciu buzia jest gładka, skora wyraźnie ładniejsza, jednolita, odżywiona. Czuje się , że krem robi coś. Zmarszczki wyglądają , że tak napiszę lepiej, jednak jest to pewnie efekt poprawy kondycji skóry w ogóle. Polecam Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    Gahanka
    25 stycznia 2014 o 14:18
    Gdyby nie ten zapach byłby idealny!
    Mam skórę bardzo suchą, zmarszczki mimiczne na czole i lwią....Krem cudnie odżywił moją skórę, zapomniałam jaka jest sucha! Fajnie się wchłania, makijaż dobrze się rozprowadza, same plusy....tylko ten zapach....kojarzy mi się z jaśminem czy czymś takim....duszący i długo się utrzymuje. Osby wrażliwe, czułe na zapachy mogą nie być zachwycone, ale jak wiadomo wszystko jest kwestią gustu. Kremik jest bardzo wydajny, nie potrzeba go wiele by pokryć całą twarz i szyję. Zmarszczki jakby nieco wygładzone. Duży plus za skład. Ogólnie polecam.
  • 8 stycznia 2012 o 22:42
    Treściwy, dobrze odżywia, ale zostawia filtr
    Odpowiada mi zapach kremu i prawdę mówiąc wydaje mi się dość uniwersalnie miły, jestem zdziwiona, że niektórym użytkowniczkom nie przypadł do gustu. Od razu po nałożeniu kremu czuć, że jest bogaty w składniki odżywcze, \'treściwy\' doskonale oddaje tę jego cechę. Koi przesuszoną i podrażnioną demakijażem skórę, jest otulona kołderką z tego kremu - to oczywiście oznacza, że nie dałoby się go bez przypudrowania skrobią stosować na dzień. Nie zauważyłam jakiegoś niesamowitego działania przeciwzmarszczkowego, nie zmienił na stałe samopoczucia mojej skóry - co wieczór mam taką samą potrzebę użycia go, więc nawilżenie nie jest trwałe. Nie powoduje powstawania zaskórników, co poczytuję mu za duży plus. Jest dość wydajny. Mam natomiast mieszane uczucia co do tego, że kiedy rano myję twarz to wyraźnie czuję, że jest ona pokryta miłą powłoczką, filtrem - i to mi nasuwa skojarzenia z silikonami, chociaż takie uczucie jest miłe, to nie jest to całkiem to czego bym sobie życzyła. Za to odejmuję gwiazdkę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość całych opakowań: wciąż w trakcie pierwszego