Kremy uniwersalne

Nuxe Creme Nirvanesque Krem do twarzy na pierwsze zmarszczki

asieenk
    10 maja 2019 o 8:20
    nie nadaje się pod makijaż
    Skuszona dobrymi opiniami postanowiłam zakupić ten krem. Wyczytałam, że nadaje się pod makijaż, co niestety jest nieprawdą. Krem roluje się, zostawia tłustą warstwę - pod makijaż jest beznadziejny. Stosuję go na noc, dobrze nawilża moją skórę kiedy jest baaardzo sucha. Idealny na zimę, jego gęsta konsystencja ratowała moją suchą skórę. Na początku przeszkadzał mi zapach, ale teraz już się do niego przyzwyczaiłam :) Niestety nie jest to mój wymarzony krem i po skończeniu opakowania będę szukać innego :)
    Zalety:
    • dobrze nawilża skórę
    Wady:
    • roluje się
    • nie nadaje się pod makijaż
    KasiaPJ
    26 listopada 2017 o 12:14
    Bardzo dobry krem
    Od wiosny testuję kosmetyki nuxe i jestem pod wielkim wrażeniem. Prawie każdy kosmetyk się sprawdzł, kilka naprawdę zachwyciły. Seria Nirvanesque jest genialna. Ma wszystko -od delikatnej emulsji, przez treściwy krem do codziennego, uniwersalnego użytku po mega bogaty krem. Wszystkie sprawdziły się u mnie genialne. Pięknie Pachną. Super działanie -nawilżają, odżywiają, rozświetlają, nie zapychają, nie uczulają. Jedyny drobny minus to cena-mogłaby być niższa ;) ale kosmetyki są tych cen warte. Po prostu super.
  • 24 marca 2016 o 9:58
    Nie polecam - roluje się
    Nie polubiłam się zbytnio z tym kremem. Konsystencja bardzo gęsta, zostawia po sobie lepką warstwę, czego ja bardzo nie lubię w kremach (chyba nikt nie lubi). Największą wadą kremu jest to, że się roluje! Niezależnie od tego, ile poczekam z nałożeniem podkładu, zawsze się zroluje. Zapach OK. Działanie OK. Nie zapycha (a to dla mnie bardzo ważne).
  • 17 marca 2016 o 14:33
    Ten zapach za mną chodzi
    Krem był super dla mojej mieszanej->suchej skóry. Przyjemniaczek co dosyć fajnie nawilża i nie zmasakrował mojej twarzy, nie było wykwitów czy rozpalenia. Bardzo też kapryśny jeśli chodzi o makijaż, raz był hitem Nataszy Urbańskiej, raz spoko. Może to też kwestia cyku? Nie wiem, nie monitorowałam. Ale wszystko to było by do przejścia, gdyby nie ten zapach, u mnie migrenogenny. Czekam na wersję bezzapachową, ale znając moje szczęście, jak już wjedzie na rynek, to będę potrzebowała czegoś na zmarchy w stylu shar pei. Stosowałam go tylko na dzień. Z bólem serca oddałam po pewnym czasie krem lubemu, który posiada cerę mieszaną i nie jest przewrażliwiony zapachowo. On sobie chwali bardzo, też stosuje na dzień. I faktycznie jakaś taka bardziej promienna jest jego buzia. Dlatego oceniam produkt wysoko, ale odejmuję gwiazdkę za ten koszmarny zapaszek, który za mną chodził.
  • 25 listopada 2015 o 11:12
    Dobry ale...
    Gdyby nie to, że roluje się pod makijażem, czy nawet bez był by jednym z moich ulubionych. Plusy: zapach dobrze nawilża wchłania się nie zapycha Minusy: roluje się! brak działania przeciwzmarszczkowego Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe